發新話題

2007第一撃

引用:
原帖由 Legionee 於 10-1-2007 23:23 發表

點捨得用5仔?5仔最值錢就係個殼嘛~~
一係改用dual-PTT module, 部機分開袋就得[:s]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 11-1-2007 08:03 發表

咁大部, 想點整都得啦
我反而想整PRC-77/PRC-113.....
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

支持 DIY [=D>]

引用:
原帖由 hwtang 於 11-1-2007 15:44 發表

我反而想整PRC-77/PRC-113.....
咁大部......car機都擺得落啦[:[]

好靚呀!!!!!!!!!

同場加演, original internal parts[]

附件

11-1-2007 22:13

回復 #36 14692 的帖子

精采 []  ~~~
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

這個是給馬sir的.....另外,恭喜恭喜.

附件

12-1-2007 03:39

這個是給馬sir的

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

想問問,這些零件是從哪裡找來的?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 12-1-2007 03:41 發表
想問問,這些零件是從哪裡找來的?
原裝喺部Bowman入面既

回復 #38 WAIKO01 的帖子

多謝[]

馬蛇
你就diy法
第時....真係玩wwargame...真係可以跟足個outlook wor

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 12-1-2007 10:01 發表
馬蛇
你就diy法
第時....真係玩wwargame...真係可以跟足個outlook wor
手作仔啫, 咪玩我啦小寶哥

咁條天線點 ???

咪收喺bowman果條天線入面囉[]
(bowman果條俾我'了'通咗

發新話題