發新話題

[Marui] Marui新製品予告ONLINE pt.4

有無機會係 G17 行 G19 系統呢?

回覆 6# 的帖子

Oh, I see. Thank you.

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-4-2021 12:08 發表
E加D G17,G18c同G34,都係9mm口徑.
我就希望佢出返支.45口徑款式的G21.
不可能啦,G21 下身闊,跟其他型號不通用,意味 lower frame 同彈匣都要新起模而只能賣一個 model, 這投資不會有回報的。。。

引用:
原帖由 Dave 於 18-4-2021 22:47 發表
https://www.youtube.com/watch?v=f-_f4BQQPws

似乎差不多要應市了
口水都流出來了

引用:
原帖由 nagato9361 於 23-4-2021 19:38 發表
留意有3點發
現在的 MP5J 也有3點發。。。印刷~~

引用:
原帖由 tam_sir 於 23-4-2021 21:33 發表

今次係電子3連發
總算還有點誠意

引用:
原帖由 gainax 於 28-6-2021 22:38 發表
Ak木頭一定有廠出唔洗擔心,好奇今次槍身彈匣表面處理會唔會用返些啦曲?
如果用普通漆面好易一塊塊咁甩一定唔制,鋁都可以接受但表面處理起碼些啦曲
馬記今次最吸引我係佢個正確尺寸槍身,如果係全行程打得爽?咁老西都入返支
貪心d我最想要係ak74mn+正確5.45匣
我再貪心d我最想要係ak74mn+正確5.45匣(in dark brown colour)

這麼多年,從未有廠商出過深棕色 5.45 匣

匯率只係用來開脫的借口,說穿了不就是見利忘義承機炒貴來賺不義之財之舉~~

吾早年常聞隊友出團泰國打珍沙加,真係恨死人!

發新話題