發新話題

[GHK] 說好了的GHK Glock 17呢

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-8-2021 13:49 發表

我相信呢個價錢,有下調空間卦?
第一水通常炒價 + 病病本身d 野都賣得貴d
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 Ha佬 於 27-8-2021 11:57 發表
最慘係佢下身像真結構, 將來想換客製full marking補品都幾難
辣左佢

引用:
原帖由 RCOOH 於 29-8-2021 14:06 發表
You管已經有片,據聞係個hop座爭少少,同埋要換件的話易拆難裝。
hopup 座又唔出奇, 印象中ghk hopup 座都冇咩邊枝係掂既,

等下副廠點樣執手尾

引用:
原帖由 RCOOH 於 2-9-2021 09:28 發表

台灣果邊吹既

老實講,馬記HICAPA膠架,再換超輕飛機座同彈弓頂,打虎口個手感無敵。或者馬記支FNX45都正。

台鎗係好搖,但虎口冇乜感覺。
虎口痛既, 我試過fnx45 同 hk45c 一樣可以

但ghk 果隻感覺係大blow back, 虎口冇特別感覺

引用:
原帖由 RCOOH 於 2-9-2021 10:17 發表

吉打個全套鋼內構下身唔知係真包射定裝假狗?
假狗, 上螺絲同打pin 固定的

引用:
原帖由 里安 於 2-9-2021 11:18 發表
https://gunlawsuits.org/wp-conte ... 3-disassembled.jpeg

https://www.all4shooters. ...
長知識了,謝謝師兄

引用:
原帖由 48191 於 10-9-2021 07:37 發表
咁岩蠶?
QA出事?
塊銀色片, 手指施力到一定磅數佢就會縮埋, 之後道力先傳去撞針

大概係一個保險, 令你每下有差唔多既力度壓落去, 咁出氣量同blow back 先會平均

引用:
原帖由 RCOOH 於 10-9-2021 10:50 發表

GHK SWITCH
我想講, 每扣一下trigger, 條pin 都會自轉

引用:
原帖由 大輝 於 10-9-2021 22:21 發表
其實枝野認真好嘛嘛,同馬記枝glock 結構上冇乜分別,
舊平新酒,又係抄日本仔,
我早兩日,搵人 (吾講得,會死人),汁
係繼續討論之前, 師兄睇下左右2 張圖有冇唔同先

引用:
原帖由 Maxman2 於 10-9-2021 13:33 發表

我都有留意到 可能玩多啲都可以幫trigger減磅
我驚遲下連glock 都有anti rotation link 用

想問下大家,有冇人照佢既4 秒入氣法係打得哂17 飛兼有lock slide?

我果支要入5 秒先清得哂, 但會爆氣

引用:
原帖由 Maxman2 於 24-9-2021 13:06 發表

師兄果支入氣咀係金色定銀色?我金色咀有這個問題,換咗銀色咀就無問題
金色

發新話題