發新話題

[GHK] 說好了的GHK Glock 17呢

問沙漠龍可能會好少少。
引用:
原帖由 里安 於 6-6-2021 18:26 發表
之前問佢地客服都會答

而家答都唔答

我覺得佢似胎死腹中
究竟世界上還有神嗎?

人哋本身有五十肩唔得咩?
究竟世界上還有神嗎?

而家冇義務役喇⋯⋯
引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-9-2021 16:37 發表
同意上面, 台灣D youtuber真係有D誇張. 佢地個個服過兵役, 無理由唔知乜嘢先叫做勁blowback

打過, blowback係勁, 但無佢講到咁誇張, 極其量貼近VFC 支USP 換咗鋼slide咁上下. 仲細力少少
究竟世界上還有神嗎?

究竟世界上還有神嗎?

西•餐刀
引用:
原帖由 RCOOH 於 5-9-2021 15:08 發表

台灣果邊各種瘋狂bug,有彈匣冇螺絲,炒O ring等等,十年磨一劍結果係把餐刀?
究竟世界上還有神嗎?

咁岩蠶?
QA出事?
引用:
原帖由 NCP013 於 10-9-2021 02:11 發表
係,所以如當你自己先按下trigger果件銀色金屬件,再扣trigger其實感覺會變了扣水槍0甘樣

支槍trigger 0拍落去果個感覺,原來係來自果件零件,刮或“0必”落條locking block pin 下面扮出來,而所謂trigger res ...
究竟世界上還有神嗎?

畸歪
引用:
原帖由 NCP013 於 10-9-2021 12:16 發表

我塗上0左D油
究竟世界上還有神嗎?

呢枝冇Hammer
引用:
原帖由 Maxman2 於 10-9-2021 13:32 發表
師兄所指按trigger力度同嘩佬出氣量多少有關連,這點小弟唔太明
小弟以往理解係火控釋出擊錘,擊錘按開嘩佬一直放氣,直至飛機內前後氣壓變動使滑架後退而觸動火控收回擊錘完成嘩佬放氣。唔知有冇錯
究竟世界上還有神嗎?

朋友嗰枝,Slide Lock狀態下,Trigger依然可以啪電掣。
匣在非滿氣情況下,在Breaking point再輕微壓多少少,彈匣有洩氣聲。
似乎已經係死症,無法改變。
引用:
原帖由 Maxman2 於 10-9-2021 15:06 發表
唔該師兄糾正,已改擊錘為撞針(我所撞針指按嘩佬果個part )唔知正確個名
究竟世界上還有神嗎?

唔算貴。
引用:
原帖由 jn_jona 於 10-9-2021 18:36 發表

Nt黎
還好啦
究竟世界上還有神嗎?

你真係無聽過G5打到膊頭痛呢個故事。
(創作力量同幻想,會嚇你一跳)
引用:
原帖由 里安 於 20-9-2021 21:56 發表

一向唔會對airsoft recoil有幻想,其實廠吹大左我都會挑,但我更會覺得好多人諗多左,都係果句,12kg想大成點
究竟世界上還有神嗎?

所以話佢怪總有原因。
賣點係仿真結構,結果變成四不像。
引用:
原帖由 RCOOH 於 21-9-2021 00:40 發表

上下分家之後睇睇機件運作,我果支即將到breaking point果陣,都未啪電掣,支撞針已經偷步微微移向前。

無怪乎唔上匣同上匣個手感差勁多,冇匣空扣似係重雞既V記Glock,有匣個breaking point「矇」到傻,而且 ...
究竟世界上還有神嗎?

沙漠龍=GHK
唔係乜嘢副廠。
引用:
原帖由 ranger101 於 8-11-2021 18:30 發表
嘩,老虎都睇到個kit,ghk今次似交比副廠出 co2 mag + co2 upgrate kit 就13魚,價錢可以再買隻vfc glock 17 gen5,ghk點解唔用自己牌子,可能個定價都唔好意思話自己圈錢,GHK正!貴過真鐵,幸好一早賣左了
究竟世界上還有神嗎?

發新話題