發新話題

[GHK] 說好了的GHK Glock 17呢

之前問佢地客服都會答

而家答都唔答

我覺得佢似胎死腹中

引用:
原帖由 48191 於 6-6-2021 19:06 發表
問沙漠龍可能會好少少。
感覺佢有啲先天問題未完全解決到

我等左兩年,必入

題外話:呢支野由公佈,啲人彈佢打唔晒,彈唔係真數;到就出,就彈marking,彈自己砌都得
又好得意無人彈現有系統無啦啦多左隻鎚,好amaze點解支野香港九成人未到手都可以講到真一樣

我同幾個朋友吹開水,支野衰咩?衰在唔係V記出囉,V記 出一定大把人吹到神一般

引用:
原帖由 JFCP 於 28-8-2021 15:05 發表
睇介紹片話, 入氣最好3秒鐘(因會爆氣打唔曬D彈), 怪怪地.
不過我一定會買
GHK啲玩具一向都唔建議入咁耐

另外台灣有人拍過片講過點解唔好入咁滿

https://youtu.be/5V4c--tJnjU

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-8-2021 17:54 發表

條slide個design用料都已經值得比
係等出埋個價

只係希望後面既款唔好等太耐...
G19, gen4, mos
WGC有價出啦

Del

引用:
原帖由 RCOOH 於 1-9-2021 20:02 發表

同樣興趣唔係好大,支野同之前支42仔一樣係blow FRONT,而且唔敢太有希望,之前支G5夠話勁到打腫膊頭,結果買番黎……車!
打腫膊頭咪玩啦
日日打真槍都未必會啦
呢D又吹得大得滯

打12KG我一向唔會有呢d無謂幻想

有人話gen 3後期finger groove係唔同

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-9-2021 11:37 發表
個別例子,還是QC出左問題啊! 三千蚊...
廠方有回應

https://www.facebook.com/groups/494810210909174/posts/1698606957196154/

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-9-2021 20:28 發表

呢支個所謂後座力都係……挑。
一向唔會對airsoft recoil有幻想,其實廠吹大左我都會挑,但我更會覺得好多人諗多左,都係果句,12kg想大成點

引用:
原帖由 RCOOH 於 22-9-2021 16:20 發表

但係部份廠好鍾意製造幻想。

D KOL步鎗膊頭唔頂實,或者頂落避彈衣個軟墊上面,輔助手完全冇用力向內扭,就咁托住,blowback梗係勁啦。如果唔用力放軟手黎打,支warhawk直頭very strong blowback到鎗嘴彈起添 ...
d打手水軍就算啦🙈

引用:
原帖由 NCP013 於 19-10-2021 16:44 發表
見D散件都有貨了, 可買隻FRAME 自己STRIP 或買條SLIDE自己鑼
早輪見WGC有,街有無邊度有?thanks

發新話題