發新話題

户外收費場一個一個消失

話時話,E+每日都32度以上,如果full gear上陣.
一個唔好彩,除時中埋暑;真係要諗諗先.

引用:
原帖由 ronald2047 於 19-5-2021 19:58 發表
前兩日,有一隊人全裝備連大背包由大帽山入口行到田夫仔都得  
今時今日,仲有吃得苦ge,真係抵讚.

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-5-2021 02:13 發表

以前d戰谷1、2 w28都冇晒了
軍軍軍係咪都冇埋?
昨日經過'軍軍軍 '入去打左個圈,好似唔多覺佢好似以前咁,
係門口貼哂紙,搵人打wargame.

回38#

引用:有D鋪頭,你行入去睇野問野買野,好似阻到D大哥食煙吹水咁.
C兄講得真係無錯, 呢種情形,我都有遇上,當日都成5點半有多,
咁arm俾我見到想買果支玩具槍,當時見店內只有兩名店員.
一個在收銀櫃檯後,好似埋頭計緊數咁.
另一個同朋友吹緊水.咁我同呢個吹水店員講,
要買呢支玩具槍,我見佢面色立刻一沉,
佢叫個收銀櫃檯後的店員,睇下有無存貨.
櫃檯後的店員check後話無存貨,只有show出果支.
同人吹水店員問我要唔要;我話要.
當果支玩具槍從櫃內取出後,剛巧有另一店員返回.
同人吹水店員立刻叫剛剛返回果位店員,招呼我尼試槍.
佢就立即走左出去,唔再招呼我.
我估佢心諗..幾難得有人同我吹水吹得咁開心,你個福街入尼阻頭阻勢.我就係唔so你..

引用:
原帖由 七點六二 於 10-6-2021 17:53 發表

請問邊間鋪?
今次的事件,我覺得係雙方位置有對立,就好似警察同盜賊.
警察職責,維持治安.盜賊佢就話,我都係搵食姐.
當日呢支玩具槍,只有佢度先至有.同埋下次都唔知幾時才過尼KWS.
又因為我要趕時間,返回香港.所以才麻煩呢位吹水哥.
吹水哥覺得,正在吹水吹到興高采烈的時候;就被我打攪,當然唔高興啦.

引用:
原帖由 七點六二 於 11-6-2021 15:08 發表

咁我知係邊間……
當日同店員吹水果個,唔會係C兄你卦?
話時話,好彩當日買埋最後果支,其後再去,
除左其他顏色外,已經無呢隻色的玩具槍了.

引用:21#Dave C兄以下果句.
反而係D 廿幾歲既唔願郁... 要我呢D 老野來叫

我覺得最大問題,都係Dave C兄講出上述的原因.

引用:
原帖由 Opica 於 13-6-2021 23:38 發表

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... %2Bopica&page=1
幾年前發生。當時新手一名。而家已經放低咗心態。行過去問佢有冇貨。有就跟住問係咪最後一支。係就睇下有冇花羅 ...
今次唔係呢間店舖,但都同佢一樣,
在玩具槍界,都有番咁上下歷史了.

引用:
原帖由 msr008 於 18-6-2021 16:19 發表
把口咁賤格o既
係咪有個長毛, 又成日自己舖頭門口煲煙 個間?
'長毛 '就中, 但是否C兄所指的一間,就有所保留了.
在此,謝謝C兄們對小弟的事件,有所關注!

引用:
原帖由 cyl198911 於 19-6-2021 23:28 發表

長毛老joe嘛,槍界前輩,有料但把口真係臭過屎坑
(唔係我話佢,佢係自己認架lol)
出名串到爆,成日搞喊學生哥架佢,不過佢整手槍真係唔差
咁...就有可能C兄所講的'長毛 '並不是我見果個'長毛了.
我呢個'長毛 '每次我去果度,都見佢坐係鋪頭內的長椅上.

發新話題