發新話題

[VFC] sig m17/m18 鋼師奶

唔好意思推返個舊post 上黎
想問下依家好似得返taitan 有現貨賣
但係佢 PN 係2022 開始
下面個post 同google D 相既係13067088-1
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D3

咁係taitan 錯定係又轉左新PN ??
謝謝

多謝大家,咁睇黎都唔駛諗
真係唔知有咁多問題

引用:
原帖由 48191 於 18-4-2022 02:04 發表
其實……最大問題不在外觀,係成個所謂「模組化Trigger Box」的用料…..
身邊不少用家朋友反映,呢組Trigger Box係亞鉛,強度不足。打冇幾耐會散…..
咁化學.....雖然我都係喺屋企打紙靶
我諗無咁快打柴既

引用:
原帖由 bennytsang16 於 19-4-2022 11:49 發表
真慘,竟然無枝o岩!
台港兩地的生產商竟然無一間做足資料搜集!
BTW,復活節假行過幾間槍舖,市面上似乎再見唔到有得賣 M18 黑色鋼 slide,即係玩家「喝市」到連錯樣都買。

尋日CXW 直播話有黑色, 不過我想要沙色

引用:
原帖由 bennytsang16 於 20-4-2022 10:27 發表
問過價,要成 $2.8k ………   
佢嗰條係咪DDP 嗰隻?

引用:
原帖由 48191 於 20-4-2022 12:33 發表
或者咁講,VFC生產Licensed products 。但非常奇怪地總有副廠以光速的速度生產到鋼Kit,點解呢?
如果有實物,係咪可以倒模copy 出黎生產?定係特登漏出黎俾人造
我返而唔明點解佢會做黑色唔做返沙色

E~DDP 嗰條M18 係6條坑架wor
好似得佢係6條其他都係7條

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-4-2022 15:42 發表

Ddp又係唔係vfc副廠黎呢?
依家想搞返條岩既軍版17/18 slide
好似暫時岩得比較多係ba 18?
1) 應該係VFC 用第二個名出
2) 暫時幾位ching都係咁講
我都係想搵軍版17/18 slide , 所以先推返呢個post 出黎
但係嗰日睇CXW , 原來廠商可能賣晒唔會再出
就會絶版只可以二手市場度搵

引用:
原帖由 48191 於 24-4-2022 19:38 發表
竟然有軍版!?
咪就係黑色嗰條

引用:
原帖由 48191 於 24-4-2022 21:38 發表
不予置評。
點解呢?
請指教下新仔,真心想學野
我見佢除左色唔啱之外, 其他好似都無咩問題bor
如果唔方便可以PM 傾

發新話題