發新話題

[others] LCT 出 SVD

引用:
原帖由 mouselkm 於 22-6-2021 13:20 發表
的確不難全新posp E悲長期有貨,但畢竟真鐵野,今天海關會否扣貨充公,這是我想說的
呢D古董野唔會搞你啦,再加上瞄準鏡暫時都未有咩問題

最近先用一個非常合理價又入手一支軍版PSO1
呢期D PSO1 既價真係直線上升
軍版、年份早既升左成倍。
宜家平個D POSP最大問題係民版,而民版度距離條分線係1.5米

引用:
原帖由 heiyou167 於 22-6-2021 19:10 發表

都有灰色版的放心,至於會翻新都唔奇,因為普遍俄羅斯人都會接受,因為有啲真係殘到太誇張
係會有翻新,翻新過既鏡會有一個新既年份
亦有部份ussr logo 既係無年份。而如果真係上過SVD會有支槍既s/n係個mount
早期係亮黑,中期係灰,中後期有D係銀色(我見好多係PSO1-M2),最新係黑
引用:
原帖由 jn_jona 於 22-6-2021 18:25 發表
另外見過一枝係ussr logo右上有一堆字2004咁 唔知係咪工廠翻新
係,有個logo 之後年份

我有幾支,其中兩支係SVD既都無劃走

講返支SVD ,睇片留意到幾樣野,個身做得太靚,無左粗糙既感覺
個身佢用左磷酸鹽。
而D前西 gas block 似乎係成件鑄造,同真既有少少唔同有D位係切出嚟

我比較希望佢快D出支SVDS出嚟

引用:
原帖由 bennytsang16 於 23-6-2021 10:21 發表
似乎好不過十年前枝 RS,只是近年 RS 好難最在市場找到,不知是否已經停產 AEG。
外觀一定係RS 支SVD似樣,因為支野係跟足85狙做
Lct呢支估計都係抄RS條數

發新話題