發新話題

[DIY] UZI gbb

引用:
原帖由 七點六二 於 4-7-2022 01:35 發表

請問咁個mount在那裡買到?
買唔到就DIY,好似佢咁.

利申:此是網上圖片.我都係好似某C兄咁,
呢支玩具槍,無須加燈同鏡,都已經好靚了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-7-2022 12:14 發表

咁又係………!

等副廠出吧。
引用:
原帖由 kornhill401 於 4-7-2022 12:14 發表

UZI 刺刀………! 如果外國網購都唔識點樣運回來?

附件

4-7-2022 15:49

加上木家私都幾正~

附件

5-7-2022 07:34

有無朋友知下一水係甚麼 marking?
幾時到貨?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 5-7-2022 12:08 發表
有無朋友知下一水係甚麼 marking?
幾時到貨?
見台灣某網店話係9月,marking就要問東北先知.

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-7-2022 13:12 發表

見台灣某網店話係9月,marking就要問東北先知.
岩岩見到!

MP2A1今天(台灣)終於上市了。我們同時也設計了免拆瞄具即可開蓋的現代化套件,預計與第二批一同上市………

附件

5-7-2022 18:22

引用:
原帖由 七點六二 於 5-7-2022 18:22 發表

岩岩見到!

MP2A1今天(台灣)終於上市了。我們同時也設計了免拆瞄具即可開蓋的現代化套件,預計與第二批一同上市………
在我角度唔止唔靚,直頭肉酸

引用:
原帖由 七點六二 於 5-7-2022 18:22 發表

岩岩見到!

白色件可能係3D打印,到時上市,照計係黑色卦?
個尾托就.....

請教C兄們, 昨日在把玩呢支UZI玩具槍時,發現有兩個問題.
1:入BB彈十分困難,因我不懂得使用一般彈匣形的入彈器.
  E+要用手一粒一粒咁入落去.最多只可入約.13粒BB彈.
2:當把彈匣插入支玩具槍時,未能一次過順利鎖定彈匣.
  要上下左右找尋鎖定彈匣的位置. 謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-7-2022 12:56 發表
請教C兄們, 昨日在把玩呢支UZI玩具槍時,發現有兩個問題.
2:當把彈匣插入支玩具槍時,未能一次 ...
支槍你係咪玩咗好耐?

入彈器GHK 0尼款最好用

1 個讚好! TOP

在下LOAD 彈是垂直督落去,沒有用馬記上彈的90 度轉角零件,很難轉
垂直督仲易一些
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-7-2022 12:56 發表
2:當把彈匣插入支玩具槍時,未能一次 ...
1) 我咩咀都無用扶正直入
2)應該唔會wo,我果支實到無人有,你果支聽落隻匣入去好似「浪樽」咁ge

發新話題