發新話題

[DIY] UZI gbb

等緊木托版

GHK 呢款入彈器邊度有得賣?
引用:
原帖由 kornhill401 於 8-7-2022 12:29 發表

昨晚試過,十分好用.直頭好似係設計俾呢隻匣用咁.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 8-7-2022 22:06 發表
GHK 呢款入彈器邊度有得賣?

我果支BB入彈器,係跟我支AKMSU玩具槍俾埋.
其他地方有無得買,我就唔知啦.

咁奇怪,我以前買 AKM,只係跟個細盒仔形的半透明 loader (似馬記細 size loader)。
引用:
原帖由 kornhill401 於 9-7-2022 12:02 發表

我果支BB入彈器,係跟我支AKMSU玩具槍俾埋.
其他地方有無得買,我就唔知啦.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 9-7-2022 14:48 發表
咁奇怪,我以前買 AKM,只係跟個細盒仔形的半透明 loader (似馬記細 size loader)。
Google ghk bb loader v2...廣華甚至長沙灣都有得賣

記憶中呢種V2 loader係2019甚至2018年先開始隨槍附送

引用:
原帖由 bennytsang16 於 9-7-2022 14:48 發表

可能年代問題卦?相信當年C兄是下圖的一種入彈器.

我的是下圖,圓柱狀形的一種,就好似WE M16用的那一種.

下面枝叫「入彈神器2.0」,之前要另外買。
一Shot過非常快手。
引用:
原帖由 kornhill401 於 10-7-2022 09:42 發表

可能年代問題卦?相信當年C兄是下圖的一種入彈器.
我的是下圖,圓柱狀形的一種,就好似WE M16用的那一種.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 12-7-2022 07:17 發表
下面枝叫「入彈神器2.0」,之前要另外買。
一Shot過非常快手。
其實我懷疑是某D無良店鋪,抽起隨槍付給的配件,
拿來另外發售,又賺一筆.好似'老X網 '咁.
將D大陸AEG玩具槍內,隨槍付給的電池,差電器,入彈器抽出.
在佢地其他分類項目發售.

可能係,但好用就冇所謂喇。
引用:
原帖由 kornhill401 於 12-7-2022 11:43 發表

將D大陸AEG玩具槍內,隨槍付給的電池,差電器,入彈器抽出.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 kornhill401 於 12-7-2022 11:43 發表

所以在下已經沒有再上這個網站………!

引用:
原帖由 七點六二 於 12-7-2022 13:54 發表

所以在下已經沒有再上這個網站………!
唔止係佢地咁做,在199?年,我在旺角買的玩具槍,
盒內付有跟同款玩具槍的鎖匙扣,都被店家取去.
我點知?因我朋友在另一家店舖,買了同款同廠的玩具槍.
佢原盒開俾我睇,我先至知道.當時我..

其實到今時今日都唔少鋪頭劏玩家,出面又唔係無其他野玩,嚇怕新玩家、舊玩家自己入貨,都唔出奇

原來呢支UZI,仲有隱藏的marking.每支都唔同wor.

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-7-2022 11:58 發表

唔止係佢地咁做,在199?年,我在旺角買的玩具槍,
盒內付有跟同款玩具槍的鎖匙扣,都被店家取去.
我點知?因我朋友在另一家店舖,買了同款同廠的玩具槍.
佢原盒開俾我睇,我先至知道.當時我..
我90年代頭系太子太平洋買MGC M92FS沙漠風暴cap槍時都被佢哋收走個金鎖匙扣

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-7-2022 11:36 發表
原來呢支UZI,仲有隱藏的marking.每支都唔同wor.
台灣本土版有, 輸出版應該冇, 起碼我果把冇

發新話題