發新話題

[DIY] UZI gbb

回覆 105# 的帖子

木柄就一定㗎啦
問題係乜嘢版本Uzi?
以色列?德國國防軍?中國?菲律賓?
究竟要出幾多個版本uzi
先圍得返條開發經費再出mini同micro
更加唔好講話美蓓亞m9

槍身 IMI 字 ; selector A、R、S 刻字,應該係出口到美國版本?
引用:
原帖由 520df10 於 27-6-2022 12:37 發表
木柄就一定㗎啦
問題係乜嘢版本Uzi?
以色列?德國國防軍?中國?菲律賓?
究竟要出幾多個版本uzi
先圍得返條開發經費再出mini同micro
更加唔好講話美蓓亞m9

睇hero arms TG話今日到

等以色列Marking再入
MP2A1除左德軍我就唔知邊到有用了
IRA?其他武裝部隊﹖

有啲舖頭竟然聽日先派貨

引用:
原帖由 520df10 於 28-6-2022 15:51 發表
有啲舖頭竟然聽日先派貨
我個間都係明天先有………!

已經好少訂槍,通常價錢上無咩著數。 試過不只一次,訂仲貴過街買。
就算幾熱切期待的槍,「明窗店」都一定會返,從不吊高來賣。

到手
1)對比其他SMG好重(成支鐵),開盒好大陣舊鐵皮味
2)recoil彈弓好林,應該可以換硬D
3)開盒支槍一滴油都無,玩之前抺下先
4)hopup下壓如打重珠可能唔夠,實際試先知
5)原裝1.4至1.5力
6)咩marking咩版本我唔識,唔貴純粹貪得意入

其他等Dave兄評槍啦 overall我會比8/10分

附件

29-6-2022 09:21

到手一刻充滿滿足感

大部分解

配上EA的彈包

支槍其實清水最好睇,不過都用TDI AR刺刀座電筒mount玩住先

4 個讚好! TOP

期望到手,應該如無意外會介紹一下。
對北東的產品頗為欣賞。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Dave 於 28-6-2022 23:55 發表
對北東的產品頗為欣賞。
咁我期待你快點取貨

引用:
原帖由 Dave 於 28-6-2022 23:55 發表
對北東的產品頗為欣賞。
在下都期待Dave 兄的詳細開箱文………!

引用:
原帖由 七點六二 於 29-6-2022 07:00 發表

在下都期待Dave 兄的詳細開箱文………!
其實哪位師兄開箱也是值得期待的,非在下專美,壓力山大
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

唔入呢支,好似對唔住自己咁? 好...一於去馬.

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-6-2022 09:03 發表
唔入呢支,好似對唔住自己咁? 好...一於去馬.
好野自然多人買………!

引用:
原帖由 七點六二 於 29-6-2022 11:43 發表

好野自然多人買………!
買咗了………!

附件

29-6-2022 17:42

發新話題