發新話題

[DIY] UZI gbb

引用:
原帖由 pmcoperator 於 30-6-2022 16:36 發表
唔知匠神會唔會出個鋼Bolt比佢呢﹖
鋼bolt我驚唔夠力推,始終成個carrier好大舊

WE M1A1 改mafioso鋼kit鋼Bolt 都推到,東北UZI如果用鋼bolt, ROF 會慢返D,''像真''D

引用:
原帖由 里安 於 1-7-2022 21:19 發表

鋼bolt我驚唔夠力推,始終成個carrier好大舊
東北啲作品志在收藏多過打
Sten都係
起碼滿足一班屋企自High既玩家先

回覆 153# 的帖子

大家玩法唔同啦,我會用嚟落場玩

加上而家都叫lup,我就想像唔到再lup d會有幾爽

引用:
原帖由 pmcoperator 於 2-7-2022 10:09 發表

東北啲作品志在收藏多過打
Sten都係
起碼滿足一班屋企自High既玩家先
做工精美,二戰迷必買………!

請問有無C兄試過fullauto,一匣清彈呢? 謝謝!

引用:
原帖由 七點六二 於 1-7-2022 13:22 發表

就尼賣晒………!
照計無咁快,因為有D C兄唔喜歡呢款刻印.

引用:
原帖由 Maxman2 於 30-6-2022 09:00 發表
師兄們覺得個blowback 強勁嗎?
唔算強勁,我覺得同支VFC MP5差不多.

引用:
原帖由 里安 於 28-6-2022 23:19 發表
到手
1)對比其他SMG好重(成支鐵),開盒好大陣舊鐵皮味
2)recoil彈弓好林,應該可以換硬D
3)開盒支槍一滴油都無,玩之前抺下先
4)hopup下壓如打重珠可能唔夠,實際試先知
5)原裝1.4至1.5力
6)咩m ...
請問師兄你點樣加盞燈喺支槍度?謝謝🙏!

引用:
原帖由 七點六二 於 1-7-2022 13:22 發表

就尼賣晒………!
WOW!真係咁快就無哂. 我昨天晚上,上我訂購的網店,已經顯示'售罄 '.
好采無再左諗右諗,否則又要'唔知等到幾時'?

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-7-2022 10:25 發表

WOW!真係咁快就無哂. 我昨天晚上,上我訂購的網店,已經顯示'售罄 '.
唔買會對唔住自己………!

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-7-2022 10:25 發表

下一水都唔知幾時!

引用:
原帖由 七點六二 於 2-7-2022 19:07 發表

請問師兄你點樣加盞燈喺支槍度?謝謝🙏!
用佢個刺刀座

引用:
原帖由 里安 於 3-7-2022 23:29 發表

用佢個刺刀座
請問咁個mount在哪裡買到?

引用:
原帖由 七點六二 於 4-7-2022 01:35 發表

請問咁個mount在哪裡買到?
以前收落比AR用,而家唔知邊度搵了
可能TDI個網有

發新話題