發新話題

[DIY] UZI gbb

BTW,有 KWC 枝 Co2 匣 Mini UZI,再裝「吉打」鋁身的朋友,相信之後二手區會大量放售。

小弟有枝 WA 系統(top gas 匣)裝「吉打」鋁身。

好彩冇買
引用:
原帖由 bennytsang16 於 16-4-2022 13:50 發表
BTW,有 KWC 枝 Co2 匣 Mini UZI,再裝「吉打」鋁身的朋友,相信之後二手區會大量放售。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 16-4-2022 13:50 發表

我估無咩影響,兩支唔用0既槍,正如買左MP5K 0既人,唔會因為買多支MP5而去放0左支MP5K

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 mouselkm 於 16-4-2022 02:24 發表
如果第一水沒有災情,和大量生產的話會入,,不過我玩pmc 通常是用沒有國家刻印的「玩具」 ,mp2a1刻印不是我心水
小型工作室,第二水唔知幾時了

题外話,馬記支uzi  AEG係咪停產咗多年?

回覆 49# 的帖子

如果不是大量生產只好放棄,畢竟3千中有頭暈身熱,分分鐘無得救,可惜可惜

引用:
原帖由 tam_sir 於 17-4-2022 13:14 發表
题外話,馬記支uzi  AEG係咪停產咗多年?

枝東北 UZI GBB 是不是要預訂至買到?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 20-4-2022 15:02 發表
枝東北 UZI GBB 是不是要預訂至買到?
要睇來貨量及多唔多人訂,有現貨淨當然唔洗訂
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

本地 GBB 界似乎對枝 UZI 熱切期待,有些槍店還出 post 說停止接受預訂,真的怕到時買唔到。
引用:
原帖由 jacko 於 21-4-2022 01:42 發表

要睇來貨量及多唔多人訂,有現貨淨當然唔洗訂

引用:

WOW!舊化得好正.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-4-2022 10:08 發表
本地 GBB 界似乎對枝 UZI 熱切期待,有些槍店還出 post 說停止接受預訂,真的怕到時買唔到。
唔出奇,東北以我所知小型工作室,產能有限,下水真係難講,加上價格唔過份,所以我4月頭話出已留貨

你可以訂?
引用:
原帖由 里安 於 21-4-2022 12:13 發表

唔出奇,東北以我所知小型工作室,產能有限,下水真係難講,加上價格唔過份,所以我4月頭話出已留貨
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2022 13:04 發表
你可以訂?
槍街鋪頭有得訂

係13樓訂左了
但想起兒時的手拉Marui uzi,依家仲有冇地方搵得到?
感謝

發新話題