發新話題

[DIY] UZI gbb

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2022 11:07 發表

有次問佢有冇金球加硬珠 佢話冇 要硬就鋼珠
冇未冇囉

以前細個開始玩we gbb成日去配野 初頭都怕怕地
後黎習慣左 依家太好服務唔習慣 好似電器舖咁同係介紹返
後黎學識去五金舖配野又另一個lvl 態度太差 ...
五金野我度好數都係TB買,工具種類又齊,一粒都做你生意,好過新填地買要睇人面色

引用:
原帖由 里安 於 25-4-2022 14:12 發表

五金野我度好數都係TB買,工具種類又齊,一粒都做你生意,好過新填地買要睇人面色
有幾間都幾好既
新填地好在即買即有 又可以即場度下

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2022 14:35 發表

有幾間都幾好既
新填地好在即買即有 又可以即場度下
數得一條,除非自己度錯,我保險D唔同Size買十粒隨時同香港買幾粒一樣價

特別美制螺絲

好記得有一間望都唔望就話無再屌人走

引用:
原帖由 里安 於 25-4-2022 15:06 發表

數得一條,除非自己度錯,我保險D唔同Size買十粒隨時同香港買幾粒一樣價

特別美制螺絲

好記得有一間望都唔望就話無再屌人走
螺絲應該得兩間 一間好好 一間好差

買螺絲我會去甘霖街,有傾有講

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2022 23:40 發表

螺絲應該得兩間 一間好好 一間好差
如果有機會急要先算

引用:
原帖由 blockhead 於 26-4-2022 02:29 發表
買螺絲我會去甘霖街,有傾有講
無記錯係古代 單枝買都得

1 個讚好! TOP

MP2A1!?

https://www.proactstore.com/products/northeast-uzi-mp2a1-gbb-smg

究竟世界上還有神嗎?

回覆 83# 的帖子

一見到德國 markings,即刻打折扣。  

引用:
原帖由 bennytsang16 於 27-4-2022 11:29 發表
一見到德國 markings,即刻打折扣。  
我就剛剛相反,點都好過無marking.
WE果D玩具槍,點靚都好,無marking.就...

要上網搵條西德槍帶先。
究竟世界上還有神嗎?

個人覺得最大問題是下身 selector 德文刻字「D、E、S」感覺怪怪的。
以色列自家刻字用希伯來文;出口版被最常見的刻字是「A、R、S」。

據聞「東北」出 UZI 的官方日程是︰
2022年︰ MP2A1 - 大拉柄摺疊托(德軍刻字)
2023年︰Israel '60s Version - 直木托小拉柄(希伯來文刻字)
2023年︰Israel Late Version - 大拉柄摺疊托(希伯來文刻字)

咁Mini呢?
引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-4-2022 15:40 發表
據聞「東北」出 UZI 的官方日程是︰
2022年︰ MP2A1 - 大拉柄摺疊托(德軍刻字)
2023年︰Israel '60s Version - 直木托小拉柄(希伯來文刻字)
2023年︰Israel Late Version - 大拉柄摺疊托(希伯來文刻字)
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 29-4-2022 20:19 發表
咁Mini呢?
唔好咁急啦
Mini另一套模
Std都未返本

發新話題