40 123
發新話題

[DIY] UZI gbb

引用:
原帖由 bennytsang16 於 8-7-2022 22:06 發表
GHK 呢款入彈器邊度有得賣?

我果支BB入彈器,係跟我支AKMSU玩具槍俾埋.
其他地方有無得買,我就唔知啦.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 9-7-2022 14:48 發表
咁奇怪,我以前買 AKM,只係跟個細盒仔形的半透明 loader (似馬記細 size loader)。

可能年代問題卦?相信當年C兄是下圖的一種入彈器.

我的是下圖,圓柱狀形的一種,就好似WE M16用的那一種.

引用:
原帖由 48191 於 12-7-2022 07:17 發表
下面枝叫「入彈神器2.0」,之前要另外買。
一Shot過非常快手。
其實我懷疑是某D無良店鋪,抽起隨槍付給的配件,
拿來另外發售,又賺一筆.好似'老X網 '咁.
將D大陸AEG玩具槍內,隨槍付給的電池,差電器,入彈器抽出.
在佢地其他分類項目發售.

引用:
原帖由 七點六二 於 12-7-2022 13:54 發表

所以在下已經沒有再上這個網站………!
唔止係佢地咁做,在199?年,我在旺角買的玩具槍,
盒內付有跟同款玩具槍的鎖匙扣,都被店家取去.
我點知?因我朋友在另一家店舖,買了同款同廠的玩具槍.
佢原盒開俾我睇,我先至知道.當時我..

原來呢支UZI,仲有隱藏的marking.每支都唔同wor.

引用:
原帖由 NCP013 於 14-7-2022 14:57 發表

台灣本土版有, 輸出版應該冇, 起碼我果把冇
咁...如果香港版回流台灣,未好值錢.

引用:
原帖由 b9296 於 14-7-2022 12:47 發表

我90年代頭系太子太平洋買MGC M92FS沙漠風暴cap槍時都被佢哋收走個金鎖匙扣
我講的,就係呢支.但就唔係太平洋買.
估唔到我同C兄,都是天涯倫落人.(遇店不淑)

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 里安 於 15-7-2022 14:31 發表

值錢個位係?
好似鈔票咁..錯體版..

引用:
原帖由 Dave 於 16-7-2022 02:08 發表
第一次做聲音導航,獻醜了。

遲兩天會再做傳統文字稿,方便喜歡看圖的師兄。

[NORTHEAST AIRSOFT 東北製作所] MP2A1 UZI GBB -  HOW TO FIX THE PROBLEM - 如何修理各種問題 - 問題ソ解決方法

https://www. ...
謝謝Dave C兄提供影片,如何解決呢支UZI多項問題.

引用:
原帖由 0050100 於 16-7-2022 16:02 發表
睇畢Dave兄段精彩片真心讚!
亦真心好彩無視德版,之前都睇過幾段搶閘開箱文,再睇Dave兄的一段完實連射,真冇一段能有衝動的感覺,反正我不單買外觀可再觀望三五七版
仲諗住佢有出過之前GBB的經驗, 而且呢次支UZI由公佈日計至現在,
差不多都有兩年.照計無乜瑕疵至真. 唉.....乜又會...咁ge?

40 123
發新話題