27 12
發新話題

[DIY] UZI gbb

引用:
原帖由 里安 於 3-7-2022 23:29 發表

用佢個刺刀座
請問咁個mount在哪裡買到?

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-7-2022 12:14 發表

買唔到就DIY,好似佢咁.
利申:此是網上圖片.我都係好似某C兄咁,
呢支玩具槍,無須加燈同鏡,都已經好靚了.
咁又係………!

UZI 刺刀………! 如果外國網購都唔識點樣運回來?

附件

4-7-2022 15:49

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-7-2022 13:12 發表

見台灣某網店話係9月,marking就要問東北先知.
岩岩見到!

MP2A1今天(台灣)終於上市了。我們同時也設計了免拆瞄具即可開蓋的現代化套件,預計與第二批一同上市………

附件

5-7-2022 18:22

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-7-2022 12:56 發表
請教C兄們, 昨日在把玩呢支UZI玩具槍時,發現有兩個問題.
1:入BB彈十分困難,因我不懂得使用一般彈匣形的入彈器.
  E+要用手一粒一粒咁入落去.最多只可入約.13粒BB彈.
2:當把彈匣插入支玩具槍時,未能一次 ...
支槍你係咪玩咗好耐?

廠商的建議………

附件

6-7-2022 22:35

6-7-2022 22:35

引用:
原帖由 Dave 於 7-7-2022 01:25 發表
呢支野除了抵玩之外無咩補充...

仲有呢幅圖要BACK UP 定先...

好多人仲未知點解要搵呢張相!

引用:
原帖由 kornhill401 於 7-7-2022 13:04 發表

'雷神' Dave C兄真係有幽默.
雷神唔係幽默,而係一個大災禍降臨……

列根總統被人開槍,懷疑總統保鑣用UZI 戒備………!
https://m.youtube.com/watch?v=QErDuClEQAY

附件

7-7-2022 14:30

引用:
原帖由 kornhill401 於 12-7-2022 11:43 發表

其實我懷疑是某D無良店鋪,抽起隨槍付給的配件,
拿來另外發售,又賺一筆.好似'老X網 '咁.
將D大陸AEG玩具槍內,隨槍付給的電池,差電器,入彈器抽出.
在佢地其他分類項目發售.
所以在下已經沒有再上這個網站………!

Delete please………thank you!

引用:
原帖由 jacko 於 17-7-2022 12:46 發表

淨係官網分享人地改良問題已經夠攪笑啦∼∼即係有問題自己唔知/唔理
這個很精彩………!

附件

17-7-2022 20:05

27 12
發新話題