29 12
發新話題

[DIY] UZI gbb

再之後還會出 UZI Micro。

一出就出德國版,有無師兄知道其他 marking (槍身 IMI 字 ; selector A、R、S 刻字) 款式幾時推出?

好似會出木尾托版。
引用:
原帖由 520df10 於 25-6-2022 02:28 發表

第一批德國mp2版本將於下周預計27號後到港
第二批預計九月上市,暫時未知係咩版本
以上純粹路邊社消息,詳情請咨詢印度神童

槍身 IMI 字 ; selector A、R、S 刻字,應該係出口到美國版本?
引用:
原帖由 520df10 於 27-6-2022 12:37 發表
木柄就一定㗎啦
問題係乜嘢版本Uzi?
以色列?德國國防軍?中國?菲律賓?
究竟要出幾多個版本uzi
先圍得返條開發經費再出mini同micro
更加唔好講話美蓓亞m9

已經好少訂槍,通常價錢上無咩著數。 試過不只一次,訂仲貴過街買。
就算幾熱切期待的槍,「明窗店」都一定會返,從不吊高來賣。

有外國玩家試槍,入 green gas 竟然都有 1.95 J!

https://www.facebook.com/photo/? ... =gm.713888093172086

引用:
原帖由 Dave 於 30-6-2022 23:00 發表
槍支有一點大力,建議用0.2~0.25 彈。

如果入 16kg 氣,打 0.3珠,隨時過…………
引用:
原帖由 bennytsang16 於 1-7-2022 13:27 發表
有外國玩家試槍,入 green gas 竟然都有 1.95 J!

https://www.facebook.com/photo/? ... =gm.713888093172086

等副廠出吧。
引用:
原帖由 kornhill401 於 4-7-2022 12:14 發表

買唔到就DIY,好似佢咁.
利申:此是網上圖片.我都係好似某C兄咁,
呢支玩具槍,無須加燈同鏡,都已經好靚了.

有無朋友知下一水係甚麼 marking?
幾時到貨?

GHK 呢款入彈器邊度有得賣?
引用:
原帖由 kornhill401 於 8-7-2022 12:29 發表

昨晚試過,十分好用.直頭好似係設計俾呢隻匣用咁.

咁奇怪,我以前買 AKM,只係跟個細盒仔形的半透明 loader (似馬記細 size loader)。
引用:
原帖由 kornhill401 於 9-7-2022 12:02 發表

我果支BB入彈器,係跟我支AKMSU玩具槍俾埋.
其他地方有無得買,我就唔知啦.

有編號的台灣版,是否大力些?
引用:
原帖由 queen 於 14-7-2022 16:31 發表

睇廠FB講,如果日後有人拎去改裝,個no.係方便日後捉人

香港有 d槍店都有賣台灣版 GBB。
引用:
原帖由 kornhill401 於 15-7-2022 14:39 發表

好似鈔票咁..錯體版..

感謝師兄詳細解說,原來枝 UZI 咁多問題要執。
(到下一水唔知有無改善? 未買的師兄唔知會否打退堂鼓?)
引用:
原帖由 Dave 於 16-7-2022 02:08 發表
第一次做聲音導航,獻醜了。

遲兩天會再做傳統文字稿,方便喜歡看圖的師兄。

[NORTHEAST AIRSOFT 東北製作所] MP2A1 UZI GBB -  HOW TO FIX THE PROBLEM - 如何修理各種問題 - 問題ソ解決方法

https://www. ...

29 12
發新話題