17 12
發新話題

RA-Tech 7075 Receiver 錯數

RA-Tech 7075 Receiver 錯數

上圖就係Ra-tech 7075鍛造身

同對照組既Unity Tactical Riser (購自PTS) 相比 高度竟然可以差1mm 所有真品鏡都上唔穩
Facebook問完話買完一年先寄番去比佢check 就算有問題都係唔會退換
咁既服務 真係笑死人 大家以後買佢地既產品 記住諗清楚

引用:
原帖由 gainax 於 1-12-2021 22:38 發表
以前聽聞有師兄買左呢d第一代身塞唔返原裝支煲落upper到,我當時都唔覺驚訝,
因為只要你遇到更令人驚訝既情況,包你淡定
師兄裝返手揪加頂骨或螺絲橋算,至少骨冇歪個身又正常暢順己經算係咁
上條毛咩
短左成mm 上乜鬼野都係搖下搖下
真係好不開心 以後都係帶眼睇路 帶曬d鏡出街 試真d先比錢

引用:
原帖由 siriochow 於 2-12-2021 02:07 發表
呢間嘢啲產品由wa年代到而家都係無改進過都係錯數錯到不得了,買過佢出比ghk支m4 steel bolt個回氣管過到都可以比原廠做高咗入唔到。算,我拆原廠裝上去,跟著鬆開螺絲後一睇我小咗出ࢩ ...
原來咁耐歷史
做咁耐生意都咁拿西 老鐵雙撃666

仲好意思同我講過左一年無保養 唔會幫你換
喂大佬呀 你估買手機咩 保養
我買舊鐵番黎 你覺得我會預佢有保養咩 就算有 你點保比我 重新車過舊比我?
依家個問題係 你呢樣產品跟本唔係我比錢買既個樣
我比得咁大舊錢 你竟然比一個唔係真品數既野我 喂大佬呀 魚骨呢d野 國狗都做得準過你 你羞唔羞家?

引用:
原帖由 RCOOH 於 2-12-2021 09:31 發表
個Unity係真品?d邊角位全部圓軲轆,淘寶copy尖到篤死人。
PTS買既珍品黎

引用:
原帖由 48191 於 2-12-2021 22:49 發表
PTS係真品!?
PTS買 唔係PTS版

引用:
原帖由 gainax 於 3-12-2021 11:55 發表

咁而家師兄上身條骨係裝乜都搖點用?老實講呢間野係識做就比人換返個上身
呢d件成本價都唔會貴得去邊,咁搞法都幾難有回頭客
佢話過左一年 有問題都唔會換咁話喎

引用:
原帖由 48191 於 3-12-2021 15:05 發表
都係一句,買MWC最穩陣。
我ghk系統呀

引用:
原帖由 48191 於 3-12-2021 17:14 發表
唉…..
都有玩馬記 但係已經買左mwc 下身 同迷之上身

引用:
原帖由 里安 於 3-12-2021 17:18 發表
我以前仲有WE M4 GBB都有想過買套receiver,但好多人都話執到PK
we 都係打原裝無限復活流算

引用:
原帖由 walther 於 9-12-2021 15:44 發表
上網睇返D資料依家可以肯定. 夾條骨係靠D V 位, 唔係用條骨既底部, 事實上樓主指既尺寸軍用標準係 4.1 mm , 所以 RA Tech 係冇做錯. 樓主係咪要再睇下 mount 唔實既原因 ?

https://outerimpact.com/understandin ...
我度其他位全部都好似正常
如果我怪錯佢地 我道歉無所謂呀
但係我真係諗唔到有咩地方令到佢咁

引用:
原帖由 kongchak 於 9-12-2021 23:15 發表
原來樓豬 度錯數 ,美麗的誤會。
BTW 多謝師兄澄清教路
真係上唔實喎
咁都誤會? 唔通要出片?

引用:
原帖由 NCP013 於 10-12-2021 02:32 發表
用邊款mount 上o吾實?
Scalar Works 1.93 Aimpoint T2
Aimpoint LRP mount

引用:
原帖由 walther 於 10-12-2021 08:12 發表
Mount 唔實我只諗到兩個理由:條骨窄左或個 V 位角度錯
呢個我無方法度了
有無ching 幫手?

引用:
原帖由 walther 於 11-12-2021 12:19 發表

咁既設計真品暫時冇見過。  下面呢個係真品 Aimpoint Micro LRP (Lever Release) QD Mount, 唔知係咪樓主提到果款。 個手制唔係直接壓落條骨度, 係經過中間一塊有斜位既金屬塊, 我D copy RMR QD mount 都係咁。 ...
係呢隻呀

17 12
發新話題