發新話題

[VFC] 新槍HK45t

引用:
原帖由 48191 於 13-1-2022 16:06 發表
Crusader 竟然冇出補品。
舊時45c 要買副廠taitan slide 先有

唔係既就要買detonator 出果隻

最想佢出usp 果隻

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 48191 於 13-1-2022 18:00 發表
我枝CT係Tactical Meow Slide。但D記出過就真係唔知。
D 記唔係直接出俾VFC, 佢係出俾KWA

因為VFC 同KWA d parts 條數差唔多所以先用到
http://www.enten.co.jp/det-zz14. ... m00NjdgxrALih05fXaA

引用:
原帖由 里安 於 14-1-2022 12:58 發表

打左好多年都無咩野,性能上合格之上
係後勤香港無件買

不過支野二手價好賤,不論KWA/Marui
其實而家有冇d 咩渠道可以訂到kwa 件?

有d kwa 槍有興趣想玩, 都知道kwa 係好耐用, 不過成日都驚一爛左就冇得玩

多謝樓上師兄解答, 有渠道訂parts 信心即刻番哂黎

引用:
原帖由 pmcoperator 於 14-1-2022 17:39 發表

睇黎師兄未擁有過KWA槍
可能我手臭,我無一枝KWA槍可靠
一獲氣
KSC glock打134A幾下無氣
KWA USP隻匣急速冷卻,有時什至打唔響
除左MP9/Tar21之外,其他KWA槍我都好無信心
而且匣重,後座力似次世代多過GB ...
我買過4 枝kwa
第一枝係usp.45, 果期新仔唔識野, 買完佢轉個頭都出s7, 完美咁被賣豬仔, 不過枝野仲擺左度
第二枝係p10sd, s7之後第一枝買既kwa, 換左sd 滑架非常唔順, 果期認為自己冇能力執就賣左
第三枝係mp7, 唯一印象係做細左, blowback 細, 大力, 後尾拆bolt 諗住換細力飛鏢, 點知滑哂牙, 之後平放
最後一枝係kriss, 買完覺得trigger 好硬, 枝槍好重所以放

大部份kwa 槍係我屋企住既時光唔超過2 個月, 買完之後拎去打game 既次數都好少, 印象只係打過2 次game, 4 枝加埋得2 次

發新話題