發新話題

鰂魚涌槍店結業了

Edwin份人幾好。
可惜而家「限聚」之下,打Game真係要諗清楚。
所以而家汽槍生意難做。
你話Online shop好做咩?
又唔係。
而家由香港Ship out去歐美,幾大Worldwide courier都唔再做。
真係冇得搞。
聰明如某品牌老細都話離開香港,去日本做A牌。
香港N牌都有機會成絕響。
引用:
原帖由 gtoray 於 6-5-2022 12:06 發表
惋惜,CRW 曾經是本站贊助者
本人對Edwin兄認識雖淺,但在此祝願他未來一切順利!
究竟世界上還有神嗎?

台灣KIC,不過運費貴少少。
引用:
原帖由 ladder 於 6-5-2022 22:41 發表
毒蛇都係CRW到買,Edwin 都好Nice,以後點買蛇?
究竟世界上還有神嗎?

有少少問題想問。
本站夠唔夠經費營運?
唔夠可以再籌。
引用:
原帖由 gtoray 於 6-5-2022 12:06 發表
惋惜,CRW 曾經是本站贊助者
本人對Edwin兄認識雖淺,但在此祝願他未來一切順利!
究竟世界上還有神嗎?

我不是說某店的不是。
但以往貴為港島區名店,價錢不算親民,也是預料之中。
某程度上來講,他們的服務質素算係最好。貨價貴一點但不用給人「西面」也算值得。
某出名「西面」店而家態度有改善就知道有好多人未必因為你賣得平就一定俾錢你賺的。

CRW Edwin人非常好,但是舖有點不就腳。
引用:
原帖由 ladder 於 22-5-2022 20:49 發表
約2年前,係Crw 訂左支蛇416加自訂槍身Number, 都係$9xxx, 開心落樓
早幾日行經Bxxxbxxx, 都知佢賣野貴過人一截,見到有賣蛇M16, 價錢嚇到我彈起 $13xxx........
究竟世界上還有神嗎?

蛇,自High、收藏用。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 23-5-2022 01:55 發表
兩年前,CRW 賣過枝毒蛇 M16A2 都只係 $9500,估吾到而家 BxxxBxxx 要賣 $13k!    

究竟世界上還有神嗎?

KIC可直寄香港,報關?係Shipper報,唔係你報。
提提佢出返張Declaration 話Under 2J,符合香港法例即可。
引用:
原帖由 japancooltoys 於 14-6-2022 16:19 發表
請問KIC 訂槍或配件可直寄香港?  點報海關? 新手唔識求教
究竟世界上還有神嗎?

其實我有責任提提你,佢D運費唔平。
其實如果係成槍一定唔平。
引用:
原帖由 japancooltoys 於 14-6-2022 18:53 發表
thanks Ching
究竟世界上還有神嗎?

祝Edwin兄英國生活愉快。
究竟世界上還有神嗎?

興發
引用:
原帖由 kornhill401 於 21-9-2022 18:25 發表

請問C兄,係那一幢大廈的九樓呢?謝謝!
究竟世界上還有神嗎?

最差係呢個盒,個扣好易爛。
鬼佬通常唔會要。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-6-2022 10:04 發表
Beretta 92FS 槍盒,美國、義大利製的後期版(海綿內籠)最多,槍街都有得賣。

究竟世界上還有神嗎?

發新話題