發新話題

新版FMG-9

新版FMG-9

https://youtu.be/OR7YK5EQlkw

https://youtu.be/V36waKvv-MI

韓國出品,對應Marui, WE, VFC,唔知香港幾時有

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 JFCP 於 28-5-2022 09:04 發表
FMG-9無感, 但如果唔貴會收來玩!!
始終都係一款傳奇槍款,一樣,唔貴買黎收藏ok的

引用:
原帖由 b9296 於 28-5-2022 11:07 發表
http://kratos.kr/index.html

貴嘢嚟...成槍港紙四千六淨kit都要二千九
有D貴,等價錢回落

引用:
原帖由 48191 於 28-5-2022 21:22 發表
即係可以套個可摺下身?
原裝可摺下身,裝返hammer組

我未見過淘寶0個套實物,但呢套我知係台灣製造

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-6-2022 12:56 發表

Me too! 睇片後,自問無本事跟住做.
其實有成槍版,不過我估香港唔會有店入

引用:
原帖由 48191 於 11-6-2022 11:42 發表
FMG-9自High可以,但係落場實用性差唔多係零。
Fing得多唔知會唔會裂,真係好雞肋。
其實就無想像中咁脆弱,實用性就等如之前0的手槍Kit咁,外型大於一切,玩具嘛,對實用性唔會有太大影響,但始終呢款槍夠經典,遲下再低價0的會考慮入支玩下

引用:
原帖由 48191 於 12-6-2022 00:51 發表
KWA出的FMG-9,好似有槍友反映過好易出事。
如果用Marui G18C改可以考慮。
VFC G18C弱點在於彈匣底那三口螺絲,真係不了。
咁KWA果套都有咁上下年紀,以前0既設計易出事都正常,新呢支聽聞隻料唔錯,似Magpul0的膠料,希望耐用0的啦

引用:
原帖由 48191 於 12-6-2022 01:02 發表
咦,如果以你咁形容,玩得過喎。
低價0的先 呢套我認為最後唔會過二千

引用:
原帖由 48191 於 12-6-2022 01:10 發表
我想請教一下,當初定價係幾多?
因為如果冇Reference ,自己都唔知買貴定買平咗。
韓國方面希望零售價2600-2800左右

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-6-2023 16:00 發表

師兄係講淘果套定韓仔果套?
引用:
原帖由 暈又暈 於 26-8-2022 22:02 發表
記得樓上有提過大陸版,鄙人近日入手了update下:
我係淘淘搵到果間唔肯送香港,想試既可能要同佢斟下另外搵代運。我姑稿“FMG水彈”搵到個台灣水彈FB有提到再搵到QR code去問的。p.s.嚴謹角度,我不斷言我手上的和 ...
淘仔

引用:
原帖由 lancelelouch 於 3-7-2023 10:39 發表
小弟資金有限最後都係買左大陸呢套
琴日有時間開左黎砌
對於我呢個新手黎講比想像中易搞
拆左支Glock移植啲件落去幾有成功感
依加整左一半
係擴孔最煩, 前面手把位我磨得唔夠大, 搞到好實唔識自己彈出 ...
YouTube 有無link? Thx

Thx all

發新話題