發新話題

求幫助!!!各位師兄有冇幫襯開HKARMYGEAR

求幫助!!!各位師兄有冇幫襯開HKARMYGEAR

小弟早前上網買眼鏡數都過埋但見訂單無update 所以嘗試聯絡過佢哋ig/whatapps(單剔)/carosell但係無人覆過我🥲
早兩年都有幫襯過無問題估唔到今次咁
想問師兄們有冇同樣經歷或者識佢本人
唔知佢係太忙無理定有其他事呢

附件

2-7-2022 11:13

回覆 2# 的帖子

師兄你對上買野係幾時
因為簡DHL自提點免運費

回覆 3# 的帖子

感謝提供建議

回覆 7# 的帖子

唉~師兄係受害者?
今日見到有其他POST講類似情況

引用:
原帖由 里安 於 3-7-2022 10:23 發表
印象中呢檔嘢好似唔做

有時網店我都會用email問清楚佢仲有冇得買我先會落訂
諗住之前幫襯過
衰太衝動

引用:
原帖由 mouselkm 於 3-7-2022 15:59 發表
你是PayPal定轉數快付款,有需要可和 cards Central或銀行說說,他們會聯絡戶口持有人並跟進,現階段打 18222,好似早了些
銀行過數

我事後上網搜尋到好多負面評價
有遲出貨/唔覆客/賣過期3M FILTER等等
都唔明無心做點解仲要KEEP住網頁運作唔通另有用意?
多謝各位師兄提出意見

引用:
原帖由 mouselkm 於 3-7-2022 22:21 發表
找銀行和客服說,可能在一個已結業的網站購物,並無法聯絡賣家安排退款,看看銀行能否拆掂,之前有人轉錯賬給我,我不知賣甚麼藥也是叫她找銀行,事後銀行職員來電要求退款,在核對資料後電話銀行還錢
收到
十分感謝師兄意見

引用:
原帖由 fox100 於 7-7-2022 11:16 發表
我已報案,有消息可 update大家。其實我鼓勵大家應該去報案,不可讓這些人逍遙法外,唔好覺得銀碼細或怕麻煩就算數。我相信應該有唔小苦主,hkarmygear.net 應該騙了不少錢,實在不能枯息。我是網上報案,非常方便。 ...
真係要報

各位師兄有新進展
我已經收左貨
唔知各位收到消息?

附件

WhatsApp Image 2022-07-23 at 3.08.21 PM.jpeg (91.21 KB)

23-7-2022 15:09

WhatsApp Image 2022-07-23 at 3.08.21 PM.jpeg

引用:
原帖由 matthong 於 23-7-2022 18:28 發表
聲稱有貨下,我試過等咗四個月,期間只有兩次回覆,諗住凍過水,啊點知佢又寄俾你…
最大問題係佢唔覆人
無錯唔覆真係死罪
完全覺得自己做左水魚
一個月後有訊息到貨完全估唔到

發新話題