20 12
發新話題

[NORTHEAST 東北製作所] 兩年寒暑.等了個寂寞 - UZI GBB MP2A1 開箱及修改

廠方QUOTE左DAVE兄你的文及話有改良件比玩家

引用:
原帖由 Dave 於 19-7-2022 09:43 發表

肯補獲就好
得唔得都好,最少觀感好好多先

引用:
原帖由 Dave 於 19-7-2022 09:43 發表

肯補獲就好
Leave contact to NE already

睇下換完會唔會好D,早幾晚落場體驗非常差,好彩有帶AAP01....

引用:
原帖由 neomarx 於 19-7-2022 10:54 發表

對, 賣方主導市場, 玩家要去求廠家出玩具嘛!  

用手機做對比, 現在的情況根本就是買手機要另外附鈔去配電路版才可以正常打出去。。。。

還要自己動手焊呢!
但又吹佢唔脹,唔少人都會覺得「係咁架啦」

引用:
原帖由 Dave 於 19-7-2022 11:01 發表

都是MARUI不好,做壞規矩
唔想搞真係原裝marui算

引用:
原帖由 RCOOH 於 19-7-2022 12:29 發表

係。

而家新鎗越來越求其,連最基本前後西都歪炮成自由西。

V記Glock,方丈AK,RWA戰鷹,JDG P80,Army一堆鎗都係歪既,要我地心眼瞄準?

又或者彈弓輕到回唔到膛,公差大到成條師奶連內管左右搖,打個 ...
我玩AAP01算

引用:
原帖由 RCOOH 於 19-7-2022 23:12 發表
FB上面個流水號相關聲明又係係度表忠,搞埋D政確野,產品本身就問題多多,何其諷刺。

些牙Dave兄段片之後將自己塑造成會"優化"支鎗,執史當寵物美容,承認自己設計考慮不周,望請見諒有幾難?

方丈牌G5咪好地地 ...
流水號相關聲明又係搞笑

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-7-2022 11:59 發表

如果支鎗做得好,話知佢丫
一方面成日話改唔到,一方面又話出左事有得查.....

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-7-2022 12:19 發表

真係要澎人,鐵通就夠,使鬼咁貴買支玩具改咩
日本有辦你睇,人地夠管得嚴

引用:
原帖由 b9296 於 21-7-2022 11:00 發表
開箱玩兩三夾後隻夾個mag follower或彈弓卡住(變咗民用真鐵長槍咁只可入5發)...誰知一敲開底板就見到原廠滑牙大螺絲

希望只係我個別事件:未有士啤夾玩既情況下唯有玩淨blowback ...
條bb彈槽好污糟,成日JAM

引用:
原帖由 Dave 於 25-7-2022 09:04 發表
近排發覺MARUI SAIGA 12K 遲遲不公布發售日,明明說是夏季發售,
去找一下公告,發覺有下面一則。
有感而發,當面對「已經開始生產但發現問題」的場合,台廠跟日廠的選擇是不同的。
(PS. MARUI M4 MWS 原本的發售 ...
呢樣野我最初覺得VFC係咁,但玩落發現係間間台廠都係咁,好既就出下notice叫係注意甚至有件換,唔好既就你有你嘈佢有佢繼續出睬你杭州,而家台灣槍生產時間越來越長,都唔肯試好先出貨

marui個人覺得性能未必最出眾,但最少最穩陣

引用:
原帖由 RCOOH 於 26-7-2022 10:12 發表

我做大公司咪一Q樣……一份安裝、測試教材既壓力測試數據居然一堆TBC(To Be Continued),測都未測完學乜野人出教材仲要已經收左客訂要去馬?

幾十頁全英文教材睇落勁,其實大部份就係講阿媽係女人,或者水係 ...
做住先去住先

引用:
原帖由 Dave 於 26-7-2022 10:43 發表
昨天晚上,東北於在下的UTUBE 片留了言,似乎有一件補件,
所謂 VALVE LOCKER 應該是CUT 氣司牙吧。但似乎要自行PM索取。
主觀覺得多生產一些,派了貨給哪家槍店就補多少顆更好。
雖然這個補償行動談不上「讚賞」 ...
無錯,我都係PM佢地,佢地話出貨再寄嚟,點都好,最少有件先……(cut氣片)

早幾日收到個切氣片,個角度有少少唔同,未得閒試,但有朋友試過話好左

附件

3-8-2022 15:34

新舊parts重疊後,紅圈為不同之處

3-8-2022 15:34

Del

20 12
發新話題