發新話題

T2 app有更新

引用:
原帖由 tf141 於 7-8-2022 12:47 發表

充值制可能有助提高Post質素內容
佢係一個買賣app嚟咋喎,出post賣野有咩高低質可言?
其實上面比人垢病,都係D貨不對版、騙徒po,講真我覺得就唔係平台問題,但係平台可以做啲野盡量改善呢個問題

例如我N年前同佢提及過的互評制度,未必杜絕到果一類人,但最少比其他正經買家有一個參考

至於其他小問題例如收唔到訊息,咁我覺得就唔關收唔收錢事啦

回覆 16# 的帖子

什麼貨不對版、騙徒po,其實要靠自己,如果冇能力分别就唔好上網買2手嘢,應去店家買比較有保証。

引用:
原帖由 Snakewong2066 於 6-8-2022 19:51 發表

師兄,請問你係邊度見到話一個月俾15分
前幾日睇得15分
今日見到有45分

附件

7-8-2022 16:54

引用:
原帖由 tf141 於 7-8-2022 12:47 發表

可以導絕一些狗屎垃圾亂開Post既人
而且寫Post時可能會鼓勵到更加詳細及清晰
同埋可能盡量一Post賣多個Items
因為以家開Post有成本係度
呢個係我分析,無話對錯

引用:
原帖由 里安 於 7-8-2022 16:19 發表

其實上面比人垢病,都係D貨不對版、騙徒po,講真我覺得就唔係平台問題,但係平台可以做啲野盡量改善呢個問題

例如我N年前同佢提及過的互評制度,未必杜絕到果一類人,但最少比其他正經買家有一個參考

...
認同的,咁樣先係真正Build up 到一個平台
做到公證作用

引用:
原帖由 762HK417 於 7-8-2022 16:39 發表
什麼貨不對版、騙徒po,其實要靠自己,如果冇能力分别就唔好上網買2手嘢,應去店家買比較有保証。
同意,所以我會話,呢樣唔關平台事,但可以做野去盡量減傷

回覆 19# 的帖子

我想請教一下什麽是"狗屎垃圾"?? 小至一粒螺𢇁、膠圈或氣咀,都是十元八塊的物品,大至可以一個原裝架,有時有錢都找不到,咁枝鎗真的變"狗屎垃圾"了。

引用:
原帖由 762HK417 於 7-8-2022 16:06 發表
你覺得那様東西有用便有質素,冇用,送比你都唔要。 [/quote]

咁開post果個人係有咩賣就post咩架la
個app要收錢唔通就突然會賣d勁野 ?

其實更新完好奇怪, 而家好多post 都置頂, 搞到成日都以為冇人開新post 咁

有D item 寫左賣出都仲置緊頂...同d online shop 禁到入去先見到寫住sold out 一樣, 有d 唔方便
我生得聰明得罪你咩!!!

我以為已經無咩人post 嘢,呢幾日禁入去睇個主頁啲嘢都一樣,無更新過

引用:
原帖由 siriochow 於 9-8-2022 00:01 發表
我以為已經無咩人post 嘢,呢幾日禁入去睇個主頁啲嘢都一樣,無更新過
拉落去睇會有

t2多野賣人流多本身幾好,但佢又搞收費要增值多左不便,有時賣野班人少少野都費事煩出 post唔賣
我屋企都有一堆野可以放 2手,以前有時間仲會 post交易當清下位置,
而家2手買賣都冇咩地方好出post, 而家都極少2手買賣了,我相信唔少師兄都一樣,
搞更加方便快捷先長久,一收緊複雜化仲要比錢,只要有另一個app彈起就收檔

越多人出 post先吸引更多人流,多人流先有人落廣告有收益,另加一d非必要既收費功能做vip有限時置頂,更大mb更多相片, post放上去時間越長等等,咁樣做又唔影響出post量,又可以比經常放 2手賣家充值做 vip有更多便利大家好,限制出post量只會變相限人流,長遠發展唔會係好事

用 HopUp 啦,其實呢款APP幾正,地區可以切換到香港,美國NO.1 wargame 二手Trade app,果邊好多人用,多元化做的幾好,仲有event可以約戰,都係免費使用功能齊全,upload相出post,方便過t2,如果呢邊多d人知,用開一定得,app設定只要切換到香港,香港號碼都可以注冊,請廣傳

返黎cgf 放算 返正小啲古怪人

發新話題