32 123
發新話題

[KJ] CZ75 SP-01竟然有木Grip!?

CZ75 SP-01竟然有木Grip!?

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 24-8-2022 20:19 發表
https://www.vintagegungrips.com/ ... od-grips-checkered/

應該有得諗。
淘佬牌G10 grip

幾好睇。
引用:
原帖由 RCOOH 於 24-8-2022 21:42 發表

淘佬牌G10 grip
究竟世界上還有神嗎?

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

我指CZ Official Product。
引用:
原帖由 jacko 於 25-8-2022 09:39 發表
http://wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=191685&highlight=

一直都有木grip
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 25-8-2022 09:45 發表
我指CZ Official Product。
唔明,有咩分別?我指SP01木grip一直都有

Grips size 是否與軍版 CZ-75 相同?

只是Shadow…
引用:
原帖由 bennytsang16 於 25-8-2022 12:39 發表

究竟世界上還有神嗎?

因為Shadow One本身設計是比賽用槍,就係不太清楚何解原廠會出木Grip俾一枝比賽槍用。
引用:
原帖由 jacko 於 25-8-2022 10:25 發表

唔明,有咩分別?我指SP01木grip一直都有
究竟世界上還有神嗎?

我反而想請問一下個RMR Base哪裡有售。
引用:
原帖由 jacko 於 25-8-2022 09:39 發表
http://wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=191685&highlight=

一直都有木grip
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 26-8-2022 00:51 發表
因為Shadow One本身設計是比賽用槍,就係不太清楚何解原廠會出木Grip俾一枝比賽槍用。
我唔知可以點肯定呢個係原廠grip, 亦唔肯定佢係SP01專用,因為CZ75同SP01 0既grip係可以共用

引用:
原帖由 48191 於 26-8-2022 00:53 發表
我反而想請問一下個RMR Base哪裡有售。
淘仔0野

物料是金屬?
引用:
原帖由 jacko 於 26-8-2022 01:02 發表

淘仔0野
究竟世界上還有神嗎?

!!!
引用:
原帖由 jacko 於 26-8-2022 01:01 發表

我唔知可以點肯定呢個係原廠grip, 亦唔肯定佢係SP01專用,因為CZ75同SP01 0既grip係可以共用
究竟世界上還有神嗎?

咁可以諗下啦⋯⋯
引用:
原帖由 bennytsang16 於 25-8-2022 12:39 發表

究竟世界上還有神嗎?

32 123
發新話題