發新話題

[KJ] CZ75 SP-01竟然有木Grip!?

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 48191 於 25-8-2022 09:45 發表
我指CZ Official Product。
唔明,有咩分別?我指SP01木grip一直都有

引用:
原帖由 48191 於 26-8-2022 00:51 發表
因為Shadow One本身設計是比賽用槍,就係不太清楚何解原廠會出木Grip俾一枝比賽槍用。
我唔知可以點肯定呢個係原廠grip, 亦唔肯定佢係SP01專用,因為CZ75同SP01 0既grip係可以共用

引用:
原帖由 48191 於 26-8-2022 00:53 發表
我反而想請問一下個RMR Base哪裡有售。
淘仔0野

引用:
原帖由 48191 於 26-8-2022 01:12 發表
物料是金屬?
Yes,不過原來係Glock用

舊logo我自己都喜歡,另外亦喜歡有magwell款

附件

31-8-2022 13:53

31-8-2022 13:53

31-8-2022 13:58

引用:
原帖由 RCOOH 於 28-9-2022 09:04 發表

我果塊一樣低左,原裝係大杯頭螺絲,淘佬果塊變左要用細圓頭,導致走位。
你0個塊無咁覺眼,可接受

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-9-2022 15:24 發表
搭單問下kj sp01有冇可能搵到原廠件
有朋友移民留低左枝sp01比我
但好發覺枝野好唔順 應該係slide拉後果時 扣trigger
Trigger bar會卡住個飛機座
個飛機座唔係原廠既 但我又唔肯定係關個飛機座事定trigger bar 都 ...
問三軍or槍天堂,佢0地有賣KJ零件

發新話題