16 12
發新話題

[認真] PDI 破產!?

6.01、 6.03 精密管

我都換晒 PDI。
日本 6.03mm 精密管仲有 Nine Ball,佢最細出到 6.00mm !
引用:
原帖由 48191 於 31-8-2022 06:38 發表
要買就快,我的玩具已經係能夠裝的已經裝咗。PDI 精密管係一個Must,而家係儲定用來換。

美國「雷明登」公司都好似試過破產。 日本破產法係點? 係咪即刻要停產結業?
PDI 如果真係破產,它的存貨、模具、機器唔知仲有無其他公司接手繼續生產?

呢幾日「東京」的精密管一定被人一掃而光……

我剛剛個星期日至去過「東京」,見佢櫃內 d精密管已經唔多,疏疏落落咁……
好彩上星期買埋佢最後一枝 410cm 長精密 6.01 管,俾我枝 Mk 12 SPR 用。
引用:
原帖由 48191 於 31-8-2022 16:45 發表
已經有朋友表示呢兩日去掃。

41cm 都唔夠?
引用:
原帖由 48191 於 31-8-2022 22:12 發表
我響PDI custom made條Mk-12內管。

想請教「飛機的容積未必食得起」是甚麼意思?
精密管不是越窄越打得遠、越射得準確嗎?
引用:
原帖由 48191 於 1-9-2022 01:32 發表
我造嗰條係6.08。
預打Mid range,6.01打410mm,日本飛機的容積未必食得起。

楓葉管拍唔拍得住 PDI?

除了 PDI,仲有邊間精密管係優質?
引用:
原帖由 48191 於 1-9-2022 19:12 發表
Mmmmmmmmm…….

日本好似仲有間 KM,精密管係 6.01 同 6.04mm。

相信 KM 仍有生產,估計「吉打」的精密管其實都係 KM 產品或代工。

http://www.intrudershop.com/cate ... 9&idcategory=85
引用:
原帖由 48191 於 2-9-2022 06:34 發表
KM都唔知執咗未,產量好似唔係好多,而且難揾。

係咪仲有間「海神」定「海皇」都有出精密管?

東京有返貨?
引用:
原帖由 48191 於 20-9-2022 19:19 發表
又話破產!?

師兄,請教 Mk 12 Mod1 SPR (馬記 MWS 系統),不裝滅聲器,應該用幾長內管最好?
引用:
原帖由 48191 於 20-9-2022 22:04 發表
訂造咗兩條俾UZI。

之前砌了枝馬記系統 M733,都是用 PDI 6.01內管,當時六百幾蚊。
引用:
原帖由 48191 於 21-9-2022 08:25 發表
430mm
我用6.08 bore,你可以試試同東京訂,不過要快。

題外話
今次條250mm 6.05管唔貴。

16 12
發新話題