19 12
發新話題

call of duty modern warfare 2

等下星期更新。。。我發現入ping值高的server好大機會彈game

引用:
原帖由 里安 於 14-12-2022 13:40 發表

我之前都係朋友掟比我再馬上extraction
已經patch左

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-12-2022 06:52 發表
有冇師兄dmz開到m13?
打左成晚都爆唔到
如果係psn我可以幫手

宜家係到搶武器包
仲差2個

尋日無端端有2個人係dmz加左入我小隊

5條友入去搶武器包。成件事由極難變容易

而且M13B聽日應該唔駛dmz都解到

season 1 reload

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-12-2022 18:32 發表

我頂 打左兩晚
不過都係咁入坑dmz 係幾好玩
但等出自己槍有d慢 130分鐘

今集d ai勁到癲 之前beta d人仲笑ai係企鵝
見識過rpg射直升機
D AI識分散圍你…一爆甲就差唔多玩完

引用:
原帖由 里安 於 14-12-2022 20:51 發表

DMZ我一開始唔知玩咩,玩下又幾好玩,有D位好玩過multipaly
好過WZ2.0

尋晚dmz個server突然高 ping 10幾人斷線
我隊得番我1人
我準備去撤離
唔係第一次所以知道點走
走一段路就用望遠鏡scan周圍
睇定D先繼續走

我係exfil 附近D AI間屋外面等左5分鐘(沒有驚動AI), 睇定D準備最後2分鐘先call撤離

但然後係冇uav 冇雷達 冇AI攻擊 冇俾人tag既情況之下
敵方player直接用車去車我個位置 (屋後的草叢堆)

超級懷疑對方使用了外掛

所以玩dmz ps5最好關掉跨平台

上次我組2個路人

突然見到敵方語音

然後就準備交戰

再下一刻小隊變成5人

附近有一架運輸車

睇一睇地圖, 原來距離武器包700米

5條友去搶武器包, 去exfil途中殺埋 call左 exfil既玩家

突然發現dmz又有另一個玩法

暫時只成功做到連續6次exfil

其實10次之後可以去獵殺玩家。。

不過你死左就要重新開始

PS. perk是隨機的

附件

21-12-2022 13:58

21-12-2022 13:58

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-12-2022 20:02 發表

連續exfil有咩獎勵?
好唔好彩地 有時會彈game 咩都冇晒
做一個任務後撤離可以隨機取得一個perk

Perk越多越有優勢

引用:
原帖由 里安 於 24-12-2022 18:40 發表

我PS
熄左跨平台
一樣。有興趣pm我一齊打dmz

好明顯主要是俄烏問題

開發組緊急改劇情

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-1-2023 01:30 發表

我有個任係要用key開門就過到 但次次有key有裝 就彈game…
試下將遊戲語言轉成英文版

引用:
原帖由 里安 於 26-1-2023 14:38 發表

我就唔好彩多,次次帶匙都死
join discord搵人組隊打

19 12
發新話題