發新話題

call of duty modern warfare 2

引用:
原帖由 Opica 於 21-12-2022 13:58 發表
暫時只成功做到連續6次exfil

其實10次之後可以去獵殺玩家。。

不過你死左就要重新開始

PS. perk是隨機的
連續exfil有咩獎勵?
好唔好彩地 有時會彈game 咩都冇晒

引用:
原帖由 Opica 於 21-12-2022 22:03 發表

做一個任務後撤離可以隨機取得一個perk

Perk越多越有優勢
琴晚做完一個任務exfil
再入彈game咩都冇晒

唔知點解dmz pc好易彈game
有時打到一半就彈 exfil先彈真係喊出黎

引用:
原帖由 里安 於 22-12-2022 21:06 發表
大家有無玩新果個原子城市,果個好玩wo,有解迷元素的FPS真係第一次玩,夾到三個朋友開住咪玩仲過癮
YouTube睇鬼佬玩
好難玩下 最後果波真係好難

Btw今集用咩打裝甲佬最好
2019用散彈係可以打停佢
今集唔work

引用:
原帖由 里安 於 22-12-2022 23:06 發表

汽油彈or c4....
Icic
上集用散彈打有裝甲既bot都係有效既
今集射落去唔識停

引用:
原帖由 里安 於 27-12-2022 22:18 發表
咩料,打pvp成日出係對家前面都算,打DMZ都係咁!表佢老味!
一出就清身家

彈game更刺激

引用:
原帖由 里安 於 24-1-2023 00:25 發表
越玩越無癮,出cheat越來越多(睇killcam明顯wall cheat都有),bug又多,槍種平衡完全向shotgun傾斜,PVP遊戲體驗好差

而家淨係打DMZ,但DMZ都開始越來越多bug

半棄game狀態
你ps都有cheat?
Pc cheat到癲晒 一場兩三個cheat
打貨櫃場 睇kill cam一出殺晒成team
Report都冇話咩跟進

DMZ係咁彈game 玩到冇心機

引用:
原帖由 里安 於 24-1-2023 22:45 發表

好多明顯Wall cheat甚至不死,even DMZ都開始係咁,report左唔見有改善

PvP 我覺得,得返貨櫃場有存在價值,入去跑下圈笑下好過

彈game方面,DMZ之前有一輪ok, 但最新更新後衰左
貨櫃場用黎幫槍刷lvl
用recharge個perk+ 誘利彈

岩岩打左場DMZ用狙 bug左射中左冇反應 差d清左人地條team

引用:
原帖由 里安 於 25-1-2023 08:57 發表

所以我咪話得返貨櫃場有存在價值,攻堅練習場都可以既

老老實實我打機都唔係介意輸贏果種人,今時今日,更加係志在夜晚同幾個朋友開咪打機吹水

就當呢個世界好公平公正,冇人開外掛,但係佢啲遊戲平衡 ...
我有個任係要用key開門就過到 但次次有key有裝 就彈game…

引用:
原帖由 Opica 於 26-1-2023 09:23 發表

試下將遊戲語言轉成英文版
英文會少d彈game問題?
今晚試試先
彈到燥

引用:
原帖由 里安 於 26-1-2023 14:38 發表

我就唔好彩多,次次帶匙都死
有一次係自己唔好彩 埋到去先見到好多高級兵(藍衫)
遠距用spotter scope睇又唔見

引用:
原帖由 Opica 於 27-1-2023 01:41 發表

好似有D中文字符會令遊戲crash
岩岩試左英文
上左火車洗劫完就彈

引用:
原帖由 Opica 於 27-1-2023 02:30 發表
你ps?
我pc啊
我試左係steam到修復隻game 應該得左

引用:
原帖由 里安 於 27-1-2023 22:57 發表

有一梗腳同多數join full team玩,唔知係味特登,次次帶key入就一定無雷公咁遠,過到去都好叻
Lag到傻

我多數solo 琴日有個solo帶我入隊玩
有team係好好多

引用:
原帖由 里安 於 28-1-2023 14:27 發表

Solo我會索性唔帶槍 其實都幾好玩

我發覺PS版帶左Key lag同彈機會都大左,同埋set槍唔好DMZ版面set去返PVP版面set同save,因DMZ save果陣會hang game
Solo 會spotter scope+刀仔+彈箱
殺Ak拎槍

Key我好好彩地 solo果時有人加我入隊 佢開門幫我解左任

早排發現左個有趣bug 唔知fix左未
有d地方要用鎖匙開
個bug係同隊自己友可以用車撞佢穿牆入
但要不斷試好多次
撞左一個入去就由內開門

發新話題