發新話題

[GBB News]noveske n4 gbb消息 emg授權cyma和double eagle製作

雙X支N4賣街,有無師兄入手,睇網評價相當好,有無分享一下,感謝

請教一下師兄,上彈部分會唔會同另一隻牌子n4相似做到個上彈坡角度有唔同?還是跟足馬記?

引用:
原帖由 dickyli 於 2-3-2023 19:17 發表

好似跟馬記
正,咁就唔駛換呢樣換嗰樣,直接馬記互換

引用:
原帖由 gainax 於 6-3-2023 11:02 發表

其實我都有d興趣,只係自家數先冇買,因我而家砌返之前打散左支mws買返d件己經洗成2千,佢一支最平版先二千幾係抵玩
如果當佢係全新系統咁玩,3千中有全鋼內件mk18係幾抵玩,但人人手上一堆mws件唔通用數就麻煩d
雙雞係自家數?之前有師兄講話大致上同馬記件一樣喎,邊個係自家數?邊個抄足?

引用:
原帖由 rik-rok 於 2-3-2023 21:32 發表
唔好意思,題外話分享下
Tx AR款屋企試鎗時再炒飛機,應該已係三套。
唔敢再買飛機住
嘩!真係好難攪喎,

引用:
原帖由 rik-rok 於 3-3-2023 18:33 發表
Tx 新設計校hopup unit都ok
但chamber 斜度,唔知點解唔炒足馬記,
真係唔明Tx 甘有自信,覺得自己勁過馬記工程部,
GBB最怕炒飛機問題,當年vfx mp5 ver 1已經炒到怕。
Tx 連ar上身中心位都抄錯數,幾個變數,俾 ...
咁有無得後天補救?如果無咪等如純掛牆??

引用:
原帖由 dickyli 於 6-3-2023 17:55 發表
DE連馬記D衰嘢都抄埋
師兄前節難唔難拆?

其實Tx n4係咪只係cymx槍用嗰嗰tx鋼煲火控?有無朋友能夠有個對比?
有點混亂,我暫時理解係
雙雞n4係馬記系統,抄馬記數,大部分mws系統匣可用

Tx n4係馬記系統但係自家數,未証實彈匣可否互換
如果有師兄兩支做個對比就造福人羣。

引用:
原帖由 gainax 於 8-3-2023 23:04 發表

不如放左佢買支純抄馬記雙雞仲方便,或者又買多幾隻T發夾當新系統咁玩
唔怪之得二手咁多人放T發set鋼煲鋼波箱,最平見過8舊水
我反而覺得苦主師兄可以試下面書搵佢地問下有無方法可以起死回生,畢竟頭炮成槍做好個朵有機會幫到你,試試無妨

發新話題