33 123
發新話題

[VFC] VFC 出 M16A1

應該係602,你哋留上身同T骨唔同xm177

引用:
原帖由 怒人甲 於 10-12-2022 18:03 發表

https://youtu.be/d0JIJ3EGW6A

但我見呢段片係603⋯
咁得意?  圖中Xm177同m16a1上身係唔同模具但M16又唔改走助推掣?咁佢真係打算出A1而唔係602
不過M16A1仲會用舊式T骨三叉火帽唔係用m203?

引用:
原帖由 里安 於 11-12-2022 01:27 發表

DNA出過三角形charging handle當option件,唔知呢支係砌出來當display定production都係咁
至於60幾由得D師兄點話點好啦
支XM148早一兩年香港有人開過我接近6000銀搵膠搭支比我,但賣外國又好似唔洗咁貴
Anyway我 ...
估唔到V記近年進取左太多,冷門到XM148都出仲有專用手托真係誠意十足,
我覺得佢早年D越戰CNC系列係試水温,點知大賣
一早講要投入oldschool巿場,只有老槍先係永遠有人班老兵支持,COLT都復刻XM177就知
潮槍好似416出新版,舊ver就冇人追不如正經出經典型號穩穩陣陣

其實佢GBBR產品應該係市面最多(可以無視我們 )連oldschool都加入又唔貴,
我下支GBB都轉玩返V記了,出M16A1冇所謂,有埋602配短夾3,4千價位外觀滿分真係無敵了

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-12-2022 14:01 發表

其實佢哋甘多前後期上下身,已經可以出好多款old school type 喇
一係唔出,一出出咁多會好窮
不過開正老海鮮系列點都買

V記xm177已出,有冇師兄買左聖誕禮物?

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-12-2022 22:49 發表
WOW!唔聲唔聲,嚇左一驚(驚喜)
要去KWS睇睇先.
Xm148炮都已經有,如果係m16a1我用燒肺卷買

原來一月先到大貨,睇嚟過年先有新玩具

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-12-2022 14:18 發表

咁仲好! 消費卷一早用清光.
留番D利是錢買呢支,剛剛好.
我上期2千都未用, 既然未出都係用黎買料砌返支Mws M16a2先

引用:
原帖由 pmcoperator 於 26-12-2022 15:07 發表

177定m16?
177,標價399美平到笑 , 呢個價價同之前733一樣粗玩一流
Features:

- Colt authorized engraving
- Latest V3 system and new version of valve firing system
- Zinc stock, zinc trigger, zinc magazine
- M16A1 Delta Constellation ( no bayonet mount )
- Downward-adjusting Hop adjustment mechanism
- Reproduction of the aluminium two-piece telescopic stock
- M16A1 grip, steel silenced fire cap reproduced in all details
- Short grey gas magazine x 1 ( 20 rounds )

Pre-Order Free Gift ( 1pc )

引用:
原帖由 七點六二 於 27-12-2022 15:21 發表
Colt XM177E2 GBBR本日發售!!!
越戰傳奇槍款細節完整呈現
Cybergun授權Colt商標正版商品
V3下槍身內部結構
改良機構植入提昇性能完整度
XM148 同步全亞洲上市

https://youtu.be/eawBP1Qqf48
真係做得靚,買唔到dma師兄買呢支已經搞掂

引用:
原帖由 520df10 於 8-1-2023 10:40 發表

可惜之前支xm16e1等錢洗放左
平民玩唔起dma,三千鬆d一支V記性格比之選
不過d錢都係一樣放去V記個袋

引用:
原帖由 Opica 於 9-1-2023 02:01 發表
話說m733做緊2800左右...定係呢支好
冇要求外形既話純粹想買支舊學校玩,Xm177如冇記錯印象中尾托係金屬,個托拆出嚟賣我估5百都有人要,理論上比733抵玩
M16a1太長落場唔方便但有長槍魅力,m733造型較為近代一d,都係睇你中意咩外形

引用:
原帖由 stevechau 於 9-1-2023 09:29 發表
除左個花同部份外件, 仲有咩分別??

不過拎733果D落埸應該好輕鬆, 支野真心輕到就黎同G5有得揮
長夾同短夾分別,我估第時唔玩放出去2手,xm177/m16應該多人有興趣,畢竟只係dma3~4分之一價買到同樣型號又高質感oldschool
行最新V3系統其實仲好過dma上一代內件版...

引用:
原帖由 bennytsang16 於 10-1-2023 13:39 發表
Dma 好唔好打? 是不是接近 VFC 系統?

Dma初代個d m16同xm177未係最新V記零件版,買V記野永遠最新版穩陣度最好
聽講其實D係V其中一個分之支嘛唔知係咪真 而家有V記出落場肯定買V記好
不過收藏DMA更加精美都有價值,但D咁值錢比我會賣左佢,可能夠錢買到V記m16a1xm177同m733呢3支玩了

引用:
原帖由 Opica 於 11-1-2023 12:16 發表

都係個句, 之前先6X00左右

突然炒到9X00....

6X00都仲可以接受
ORF當時都賣7千幾,有6千幾咁平?
而家病病m653要9千幾,就算返出應該唔會再平過呢個價

33 123
發新話題