發新話題

[Marui] AKX Marui

引用:
原帖由 uncle 於 10-4-2023 13:27 發表
想買vfc m733, 落場表現好差?
VFC同馬記都相當數目既人用來落場,又唔見得用咩牌子既人殺多D死少D

引用:
原帖由 gainax 於 15-4-2023 01:02 發表

以前1代2代一樣有人拎V記落場,而家改進到V3已經叫唔錯基本温度有20度以上落場扣單發都足夠落場基本需求
準唔準呢d靠改hopup改管自己改調較姐,有心搞搞一樣打得準既
只係拍埋馬記到氣化十幾度點扣都唔軟腳 ...
其實你打咁大段野同我講做咩

基本上人人追求唔同,又唔係第一日玩,自然搵返自己岩心水玩具

馬記我有,但唔算好岩我心水,講完

引用:
原帖由 HKVP9 於 15-4-2023 01:48 發表

我都有用 VFC M733 落場, 合格有餘, 30M 內都打得準
有D朋友支733幾件火控要少執,其他都無大問題

近幾支V記好似都無好大問題,希望keep住

引用:
原帖由 RCOOH 於 1-5-2023 14:37 發表

呢隻stock我幾岩用,我無MCX MPX但都買左隻來砌積木

引用:
原帖由 gainax 於 17-4-2023 23:16 發表

V記就算最新既fal都係斷彈支煲退後少少,唔知係ksz ak斷彈設計定仍然係mp5設計
氣化又軟腳,老實講2023年仲係咁既水平,作為氣動玩具性能上我覺得唔掂。。
不過外觀真係業界第一又直上珍件,如果你哋玩 ...
其實人人都有唔同出發點咁玩既,款式、感覺、財力都可以係考慮點
而我見你quote我,又係咁同我promote馬記,有點好奇姐
我都係果句啦,係咪用其他牌子會打唔到人、用馬記落場係咪唔洗瞄都打得中又唔洗死先
香港人玩咩都係咁,係都要推一D牌子出黎先叫玄門正宗,自己仲意玩A就要踩人玩B

發新話題