發新話題

7.62款GBB求毒

762可以考慮下WE scar-h ,主要改一下hop up座移位問題,網上亦很多關於各項改善教學,其它setting豐儉由人打難再算!個人的scar h gear box還是全原裝,只作調整好各項反應,打近萬幾多發還是精精神神,we死症在於bolt lock不夠solid. 近幾次看二手市場千幾蚊重有一槍四匣,只恨我玩得太早,等多十年可能三舊水一槍七匣都不是夢!

附件

3-5-2023 10:02

引用:
原帖由 gainax 於 3-5-2023 23:41 發表

講過WA當年只係抄mgc道具槍,自己再將手槍設計慨念放去支m4到
問題多到嚇死人唔實用唔耐用設計,完全係試水溫產品賺頭啖湯,初代一班台廠抄WA設計改少少野未真係測試過關就不斷出槍
味完全變失敗產品比班玩家瓜瓜 ...
嘩!一枝cap另一枝WA係Bb蛋都有得抄,两枝起馬差十幾年,你唔講我都唔記得自己有買過MGC枝16a2,點解唔講埋mgc都係抄真馬記呢!

引用:
原帖由 gainax 於 7-5-2023 13:39 發表

唔係唔知WA M4槍身係用MGC M4開模...
你地望望上身大肉腫擋彈板同下身網球拍左右個固定位,只有WA M4係一樣, 當年井記一代直接抄WA槍身大肉腫都抄埋咪中伏
唔係我發現,係以前玩過mgc年代班元老發現
有買WAm4師兄 ...
謝,長知識!
但我講係糸統!
你段野都係講系統,為咩反兜我講外觀呢!

附件

7-5-2023 22:09

引用:
原帖由 gainax 於 7-5-2023 13:39 發表

唔係唔知WA M4槍身係用MGC M4開模...
你地望望上身大肉腫擋彈板同下身網球拍左右個固定位,只有WA M4係一樣, 當年井記一代直接抄WA槍身大肉腫都抄埋咪中伏
唔係我發現,係以前玩過mgc年代班元老發現
有買WAm4師兄 ...
你要挑機九五搭八覆我,我就同你玩下.我跟你唔同,唔喜歡冇貨齋吹,MGC個肉糭有幾大我就冇貨冇得吹,而你話Wa隻糭係大而井勝直抄咁就比你睇清楚差別,井勝肉糉係自家數,你上果D網站水你定你自己估,不如我比個答案你望望!其它抄尼抄去真係有咁多實樣採寸咩.

如版主評我寸咀叫我收一下我一定收!

附件

8-5-2023 13:19

引用:
原帖由 gainax 於 8-5-2023 23:15 發表

師兄唔洗咁勞氣,唔係我發現架,係台仔佢地自己發現到,不過我都認同佢地觀點先拎出來講姐
你地自行觀察當時除左WA係大肉腫,仲有邊間廠係大大隻肉腫先?我們槍身係抄ptw所以外觀造型正常
井記V1拉返長真數size本 ...
咁你自己睇下喎!

附件

9-5-2023 00:32

回覆 159# 的帖子

你可以講井勝抄Wa呢個係實,亦本應Wa肉糭尺寸都錯,但你响度胡亂視線,一路以來大肉糭係講井勝,而你就胡亂冠名,你睇清楚對比未,大細、角度、、弧度、間矩都有別.
我都唔想再冗長跟你討論,你都係答翻樓主762問題先啦,姦左人個post好耐,已叫你好幾次喇權威哥!

發新話題