發新話題

7.62款GBB求毒

引用:
原帖由 gainax 於 6-5-2023 14:19 發表

V記佢而家最新型號槍款唔見得冇鍋氣嘛,其實你哋冇發覺佢好多設計都係重看不重用。。
所以先需要不斷改版fix鍋氣,由玩家試驗去發現乜問題先去改嘛
幫佢解話就叫因為設計要配合像真所以難免有穩定性/性 ...
最近買左2 樣vfc 野, 都令我眼界大開

第一樣係:
Crusader Steel Recoil Spring Guide Set for VFC / /Umarex GLOCK G19X / G45 / G19 Gen 4 GBB Pistol Airsoft Series

條杆係膠
條杆係膠
條杆係膠

第二樣係mp5 個火帽

我拎番去鋪頭諗住換,個店員好客氣咁拎左幾包俾我

全部都歪

明明都2023 年啦,vfc d qc 仲衰過十年前
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-5-2023 00:15 發表

你意思係最入面枝桿?
真既都好似係膠?

成件事最好笑係, 我換桿係因為原裝果條後面變形鬆左, 之後底蓋以外既野射走左, 有d 野搵唔番

結果我買補品條桿又係同一樣既材料

引用:
原帖由 stevechau 於 7-5-2023 13:55 發表

咁佢STEEL左D咩??
STEEL左個頭?? 定STEEL左個彈弓

火帽呢下真係估佢唔到, 唔知SEND個EMAIL係咁意比廠方見到之後會點呢
吹佢唔脹, 因為除左杆以外既parts 都係steel

得閒果陣先email vfc 傾下

引用:
原帖由 gainax 於 6-5-2023 23:23 發表

所以唔好話大家冇比機會佢改善設計/質量,但佢每次都有驚喜既野比玩家,你哋見得多,試過幾次自然對佢既野唔再感興趣了
唔係成日幫住其他廠講好野又睇低佢產品,你哋搜索返佢最新設計psg1/mpx既鍋氣, ...
玩vfc 最矛盾既地方係, 大家都知vfc 係恨鐵不成鋼既廠

但好多gbb 又得佢先肯出, 而家出到叫做打得下

所以最後就跌落v1, v2, v3 輪迴

經過左咁多年, 我諗未來我會睇人玩vfc 多, 買就除非真係好鐘意

都希望archwick, ghk, kj, northeast 會有壯大既一日

發新話題