25 12
發新話題

有關女裝boot問題,請問邊到有比較女裝鞋買?

有關女裝boot問題,請問邊到有比較女裝鞋買?

小弟有個女仔fd入坑,衫褲都買得到,但女裝boot就好難搵,18樓完全冇女裝boot買,而且佢隻腳又偏細,請問各位邊到多女裝boot可以睇下

回覆 1# 的帖子

去油麻地MG望下, 好似做緊特價

買5.11  有女裝

Palladium 都係軍靴
最愛H&K 既槍

天木蘭都係一個選擇

而家好少著軍boot,買對有筒行山鞋仲好,又舒服又安全
"Just War , or just a war ?"

波鞋不可以嗎?

講開添擺爛,我絕對有私怨,且真心不會放前列。
千7銀買對短桶黃靴,鞋底邊模線都未除,上面雕個虫虫花扮車線,睇清楚原來鞋底只係痴膠水!!
要膠水鞋,平過佢既大把;用呢個價買鞋,選擇也不太窄。
又可能人地間廠係磚孹既,消費者真係唔識,不過呢個價都仲要慳埋呢啲工,我真係好難啃得落。
Tim挑ber把landL

買Salomon
又可以行山又舒服

買“ 北面”行山鞋。

引用:
原帖由 暈又暈 於 27-6-2023 13:32 發表
波鞋不可以嗎?

千7銀買對短桶黃靴,鞋底邊模線都未除,上面雕個虫虫花扮車線,睇清楚原來鞋底只係痴膠水!!
要膠水鞋,平過佢既大把;用呢個價買鞋,選擇也不太 ...
千七蚊可以買迪姆,丹拿了

附件

27-6-2023 14:58

27-6-2023 14:58

男女價值觀可能有不同, 我見網上唔駛1K有對麥昆停產款, 想當年麥昆仲有二線

附件

27-6-2023 15:10

麥昆二線仍在生吧

唔想煩 Palladium 其實係好選擇呀
再唔係上網睇減價Both靴. 之前連卡佛散貨真係好平, 雖然Both已經改左係中國造.

引用:
原帖由 暈又暈 於 27-6-2023 13:32 發表
波鞋不可以嗎?

要膠水鞋,平過佢既大把;用呢個價買鞋,選擇也不太 ...
我未著過,同埋唔會買....真心覺得個款好柒

引用:
原帖由 loveless 於 27-6-2023 15:09 發表
男女價值觀可能有不同, 我見網上唔駛1K有對麥昆停產款, 想當年麥昆仲有二線
真心平,但我講漏左...一定要防水..

25 12
發新話題