25 12
發新話題

有關女裝boot問題,請問邊到有比較女裝鞋買?

女裝迪姆,雖然係鴨靴款,但防唔防水就唔知。

附件

27-6-2023 15:26

好老實, 唔係零下30度, 防水鞋不是好事. 熱Q棘棘設計上散水快會實用好多.

都係北面好

鴨靴款我有對Genson, 唔係密封澗水即變水塘

我無鴨靴,是旦工程靴當水鞋。

引用:
原帖由 loveless 於 27-6-2023 15:27 發表
好老實, 唔係零下30度, 防水鞋不是好事. 熱Q棘棘設計上散水快會實用好多.
佢份工都要行爛地 所以都想買對全防水

引用:
原帖由 reniless 於 27-6-2023 14:58 發表

千七蚊可以買迪姆,丹拿了
果日屋企隻“大型喵科動物”唔知攪咩發脾4係都要我買呢對seafood野換走果對著左十年既貓/毛毛蟲/Earth Mover黃色工靴。
而當時貓boot的款式又實在唔爭氣,一些有潛質既牌子又醒唔起可以去邊度搵。
我都想轉下款架,一個十年如一日的老土怪就唔可以想轉款架咩

卡特性價比好,但好易忽略唔記得佢。
---
約翰·光頭(約翰·瓦維托斯 ) 純男裝設計師,佢有0的靴好有死佬味。

貓boot 有 Nigel Cabourn聯乘, 仲防水~

我睇左成日電話大數據終于推條超連結畀我,大數據比我更懂我自己

防水行山鞋推介
https://www.esquirehk.com/style/hiking-shoes-new-sneakers

25 12
發新話題