發新話題

[VFC] 唔知會唔會奶野之m249

坐等V2, V3
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 火鳳舞 於 27-7-2023 18:10 發表
佢係一雞扣到底可清匣175飛的,射頻極快,好玩.......

?_nc_cat=110&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_ ...
槍連彈鼓而家街賣幾錢左右?

其實我寧願佢出鋼版

引用:
原帖由 火鳳舞 於 31-7-2023 18:18 發表

咁又係,但V記出呢支野既定位對像係全球廣大既Game友落場用,
全鋼版連彈鼓坐底成十磅班友又唔會帶落場玩,
到時靠班收藏家買銷情又會較窄,
我諗遲D副廠出D鋼乜鋼物比佢既成數高過佢出全鋼DX版了
咁又係,唔比D野副廠做,十字軍食咩

討論重點放返係支M249度好D, thx all

引用:
原帖由 gainax 於 20-8-2023 07:38 發表
唔知會唔會有m60 ,佢249設計方向係好既唔再係睇得唔好打設計, d小問題遲早可以fix唔洗擔心
坐等V2, V3 , 不過我估出MK48先

引用:
原帖由 七點六二 於 20-8-2023 10:09 發表

你想等幾多年先………!
發左達果年

引用:
原帖由 tigerccy 於 21-9-2023 17:21 發表
比起vfc出既同樣鋁外管,鋼制真的像真了不少,
但欠咗個鋼火帽配套...
好快有

引用:
原帖由 火鳳舞 於 19-9-2023 19:56 發表

真係怙中咗!出咗鋼外管喇!賣街二百幾蚊

?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_oh ...
呢條只係加長管,真正鋼外管好快有

附件

21-9-2023 21:49

https://www.facebook.com/1000931 ... Ul/?mibextid=cr9u03

出鋼管啦∼

附件

29-9-2023 20:57

29-9-2023 20:57

BBT Mlok 托,無修直上,個樣都幾夾

附件

9-12-2023 15:59