23 12
發新話題

[others] 真品鏡一問

真品鏡一問

請問各位, 廣華街而家除咗 "維他光學" 同 "俄佬太陽" 出品既鏡之外, 仲有冇地方可以買到真品鏡? (例如T牌出品既MRO)

謝謝各位解答

沼澤有隻鹿
引用:
原帖由 zulu 於 27-7-2023 10:18 發表
請問各位, 廣華街而家除咗 "維他光學" 同 "俄佬太陽" 出品既鏡之外, 仲有冇地方可以買到真品鏡? (例如T牌出品既MRO)

謝謝各位解答
究竟世界上還有神嗎?

估唔到師兄所講既鋪頭, 可唔可以再俾多少少tips
引用:
原帖由 48191 於 27-7-2023 14:14 發表
沼澤有隻鹿

18樓有賣Aimpoint  貓同疊字有賣holosun
T記香港冇行貨好耐 如果你唔識買唔建議買
去YTB搵條片叫 The Trijicon MRO is the Worst Red Dot on the Market

謝謝師兄資訊

應窮同18樓
有沼澤鹿賣。
引用:
原帖由 zulu 於 27-7-2023 14:55 發表
估唔到師兄所講既鋪頭, 可唔可以再俾多少少tips

究竟世界上還有神嗎?

朗哥新鋪有幾隻sig紅點鏡
There is no end though there is a start in space.—Infinity.
It has own power,it ruins,and it goes though there is a start also in the star.—Finite.
Only the person who has wisdom can read the most foolish one from the history.

del

del

咁多位, 如果想搵支無倍數紅點 (非Doctor類, 主要係室內使用), 各位會有d咩牌子或者款可以推介?
暫時睇緊"維他光學"既Centurion 1x30, 唔知有冇師兄用過或者對佢有d咩評價?

因為見市面可以買到既款都好類似(T2款為主), 瞄起上黎個視窗會唔會好細好難瞄?
謝謝咁多位

我之前買Bushnell TRS-25同32,而且因為好用,前後買幾枝。
T-1款不宜裝太後,要對到AR彈匣井前端,而且…. 用雙眼瞄,會比較好。
引用:
原帖由 zulu 於 28-7-2023 12:49 發表
咁多位, 如果想搵支無倍數紅點 (非Doctor類, 主要係室內使用), 各位會有d咩牌子或者款可以推介?
暫時睇緊"維他光學"既Centurion 1x30, 唔知有冇師兄用過或者對佢有d咩評價?

因為見市面可以買到既款都好類似(T2款 ...
究竟世界上還有神嗎?

謝謝師兄提供既資訊

引用:
原帖由 zulu 於 28-7-2023 12:49 發表

因為見市面可以買到既款都好類似(T2款 ...
Holosun
如果你覺得紅點鏡 window唔夠大 你用錯方式
你唔應該"穿過"紅點鏡去瞄準
系望住目標 將紅點擺上去

回覆 7# 的帖子

可否指點一

Pm我 介紹你

23 12
發新話題