發新話題

內房泡沫爆破之謎

經濟差左,都已經唔係一個國家0既事,係全世界都差左,唔好成日focus 0係某一個地方,至於什麼3蚊任飲任食,我亦認同只係某店promo 活動,如果只為呢少少promo就大做文章就言之過早,我唔識睇咩指數升升降降,我一般平民百姓,我同其他國家朋友傾開,其實大家差唔多,短期大家影響不大,只係消費會謹慎0的
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 48191 於 13-3-2024 11:30 發表
個Post係邊個開都未知。
重點係 要指定邊個開post先可以討論?

引用:
原帖由 48191 於 10-4-2024 21:32 發表
你同我等等先。
我Post的係新聞,全部有根有據。
你覺得我偏頗,定覺得我可以作新聞?
還是你覺得我Post的新聞其實係假?
咁你都唔明?意思係話,唔好只選擇搵國家唔好0既新聞出0黎講,又忽略左好0既新聞,每個國家都有好與唔好0既消息,唔會只係你眼中中國咩都係差

引用:
原帖由 48191 於 10-4-2024 21:21 發表
係,大作家所言甚是。

我還在等著拜讀你的大作。
出版了沒?
仲有,概然Dave都已出聲,麻煩你以後討論唔使大作家前大作家後去影射,希望你記得之前有其他人用你現實中0既職業作話題時我點對佢地

引用:
原帖由 48191 於 10-4-2024 22:31 發表
如果我冇記錯,其實你好似冇對呢件事出過聲….
唉∼好人難做

引用:
原帖由 48191 於 10-4-2024 22:37 發表
總之我應承你,唔會好似某個會員咁用「職業」去區分人同標籤人哋,OK?
唔得,我而家搵緊個post, 唔想你覺得我逼你,另外我又唔開心比人話,你可以繼續

引用:
原帖由 48191 於 10-4-2024 22:31 發表
如果我冇記錯,其實你好似冇對呢件事出過聲….
http://wargamehk.com/cgf/viewthr ... 4u%A7%40&page=5

唔好話我無出過聲,我有edit個post去保障你

引用:
原帖由 48191 於 10-4-2024 23:01 發表
逼?
我而家著曬火,比你講到我偏幫某一個0甘,攪到我搵左幾十版先搵得返,我暫時唔想同你講
禁言一天

發新話題