21 12
發新話題

某槍店做乜寫住d槍不能發射?

某槍店做乜寫住d槍不能發射?

成個飾櫃內d槍明明射得,但枝枝都寫住不能發射?做乜要咁鬼鼠避忌?

引用:
原帖由 Bladerunner 於 15-8-2023 08:02 發表
成個櫃內d槍枝枝都寫不能發射?做乜要咁避忌?
印象中,好似係童工有此註明~多數是capgun。

可以講下係邊到見到嗎?謝謝!

童工門口櫥窗果D玩具,一係cap, 一係古董,D古董年代久遠,一陣你玩兩下爆左你又入佢數,咁梗係話唔打得啦,人地咁大間鋪,洗咩鬼鼠避忌
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 Bladerunner 於 15-8-2023 08:02 發表
成個飾櫃內d槍明明射得,但枝枝都寫住不能發射?做乜要咁鬼鼠避忌?
同埋你點解可以咁肯定射得?

呢個年代,好少後生仔知乜嘢係Cap槍。
由他吧⋯⋯
引用:
原帖由 jacko 於 15-8-2023 11:01 發表

同埋你點解可以咁肯定射得?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 15-8-2023 12:03 發表
呢個年代,好少後生仔知乜嘢係Cap槍。
由他吧⋯⋯
唔係只有cap, 仲有好多拖喉古董

你無入內問人點解.就話人鬼鼠?

回覆 9# 的帖子

指店內飾櫃,smart-ass

引用:
原帖由 Bladerunner 於 15-8-2023 13:15 發表
指店內飾櫃,smart ass😂
注意下你0既言詞

Mr smart-ass,店內飾櫃,同店外飾櫃寫'不能發射 '有什麼分別?

突然間有咁多MGC、拖喉賣……
引用:
原帖由 jacko 於 15-8-2023 12:08 發表

唔係只有cap, 仲有好多拖喉古董
究竟世界上還有神嗎?

不知是否有關連
忘記了不知多久之前在店鋪看東西時, 見一其貌不揚, 非常大叔的大叔 (不是會聯想到他會是玩玩具槍的人), 拿手機向店內的人 (Boss?) 展示某些東西, 說有沒興趣收, 但要一次過收, 叫對方開個價,  所有東西全部接近全新!

1 個讚好! TOP

你的答案引起我的遐想。
引用:
原帖由 Ang123456 於 16-8-2023 19:54 發表
不知是否有關連
忘記了不知多久之前在店鋪看東西時, 見一其貌不揚, 非常大叔的大叔 (不是會聯想到他會是玩玩具槍的人), 拿手機向店內的人 (Boss?) 展示某些東西, 說有沒興趣收, 但要一次過收, 叫對方開個價,  所有 ...

附件

16-8-2023 20:01

究竟世界上還有神嗎?

是但啦, 合則買, 不合則不買, 只是玩具!
況且這樣新的古董, 可遇不可求!
引用:
原帖由 48191 於 16-8-2023 20:01 發表
你的答案引起我的遐想。

21 12
發新話題