發新話題

M4 11.5 inch裝消音器

M4 11.5 inch裝消音器

想請問大家,見片集美軍特種部隊會在11.5inch裝上消音器,不論時間任務也是,是否純電影效果還是有實際用途,到打CQB時再除?另各位師兄們,你們打game也會裝嗎?

打真軍唔消音好快符合資格入聾人福利促進會

引用:
原帖由 loveless 於 24-8-2023 10:58 發表
打真軍唔消音好快符合資格入聾人福利促進會
有coms做護既依家都
短管室內打762直頭可以當震撼彈

Sbr裝suppressor主要係管短燒唔晒d火藥
夜晚開槍會有明顯火球 nv gate左可能會要短時間tune返岩光
Usmc都開始派比非sf既部隊係因為發現溝通效率高左
同埋裝左suppressor唔能夠完全消音 但會令對方比較難發現你個位置

大概係咁了

回覆 3# 的帖子

但係會唔會裝咗令威力下降?另GBB會唔會射程有少少幫助?

引用:
原帖由 marco9378 於 24-8-2023 16:45 發表
唔好打咁多COD.現實係唔會威力下降.

另外GBB既話如果入面無內管既話咁樣一樣對支野既力0影響.

引用:
原帖由 marco9378 於 24-8-2023 16:45 發表
真鐵主要係回返黎啖氣大左 所以m4裝suppressor 唔換charging Handle會噴面
多左積碳咁囉

Gbb既suppressor有3種
1.裝tracer
2.加長內管 一般情況會加力
3.仿真structure(hao) 試過人地果枝氣爆聲感覺上會細Dd 但d gbb既聲應該黎自機械既聲

明白,唔該晒各位∼∼∼

發新話題