55 1234
發新話題

[others] 放唔出裝備

T2好多乞兒

引用:
原帖由 jacko 於 26-10-2023 14:46 發表

你可以選擇唔0係呢度放,版主del得一定有佢理由,另外重申,我地唔介意人流,我地只介意會員質數,貴精不貴多
我反而係放完野,過幾日再上嚟二手區睇只得返一版,想搵返自己個post edit賣左都唔得,我唔知我出錯咩比人delete左啦….

呢到買/賣既都係serious buyer 多
問得多數有心買 會係到搵到/賣到奇怪野

T2係叫人流多咁
自從fb fan左禁出槍/gear post之後就轉戰WhatsApp Gp
再之後先有t2
依家賣野好難 出面環境唔好

其實仲有,只不過不公開。
引用:
原帖由 jn_jona 於 27-10-2023 00:14 發表
呢到買/賣既都係serious buyer 多
問得多數有心買 會係到搵到/賣到奇怪野

T2係叫人流多咁
自從fb fan左禁出槍/gear post之後就轉戰WhatsApp Gp
再之後先有t2
依家賣野好難 出面環境唔好
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 里安 於 26-10-2023 22:58 發表

我反而係放完野,過幾日再上嚟二手區睇只得返一版,想搵返自己個post edit賣左都唔得,我唔知我出錯咩比人delete左啦….
如果覺得自己個post唔見左想問,可以PM版主,之前出售版好似出左問題,有好多post唔見左,另外,出售版不設EDIT, 有野想改(已售/更改價錢/更改內容⋯⋯⋯ )亦要PM版主去攪

二手版規有好多規則已經寫得好清楚

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 來自星星的猩猩 於 27-10-2023 18:05 發表
改都唔比真陰功 返左去icq年代
Wtsapp都有得編輯啦
唔好話重質不重量啦 連人都冇果時叫圍爐取暖
每個地方都有佢0既規則,你要0係度只有跟規則,但我相信你好似唔多喜歡跟,無辦法,我地自己圍爐取暖得啦,唔阻你
(T2又話多細路,呢度又話多規矩,真難服侍,成個世界圍住佢轉)

引用:
原帖由 jacko 於 27-10-2023 10:01 發表

如果覺得自己個post唔見左想問,可以PM版主,之前出售版好似出左問題,有好多post唔見左,另外,出售版不設EDIT, 有野想改(已售/更改價錢/更改內容⋯⋯⋯ )亦要PM版主去攪

二手版規有好多規則已 ...
我無挑戰你地規矩,唔係如果我覺得個post唔見左,係事實真係唔見左,咁我再開過又計唔計我重覆先

引用:
原帖由 里安 於 28-10-2023 00:02 發表

我無挑戰你地規矩,唔係如果我覺得個post唔見左,係事實真係唔見左,咁我再開過又計唔計我重覆先
我建議下次你PM版主問清楚點解唔見左個post,因為如果係版主覺得有問題而del左,你再出都無用,溝通最重要,另外我無話你挑戰,我只係想解釋情況,唔想大家誤會

55 1234
發新話題