發新話題

[VFC] VFC終於肯出AK GBB

V記短火可以,長火怕怕

引用:
原帖由 gainax 於 7-12-2023 13:58 發表

印象中M16個個真係會同真既一樣,吊雞2連發之後再扣得一粒出
三連發其實純粹新鮮感同情懷,實戰全自動先實用
3連發屬於時代背景下既誤解,真係實戰開全自動點最實際

引用:
原帖由 gainax 於 7-12-2023 21:56 發表

多一個三連發好似mp5唔係壞事,但三連發取代全自動就肯定有問題,
而家米軍都用返有全自動m4a1取代三連發M4,好似heat入面733火力全開壓迫感唔理係咪射得中
戰場上火力震懾敵人真係有用,如果M134係3連發,相信禁 ...
轉管機鎗每次起動大概要0.3秒,只可以打3連發既話仲慘過手鎗。

不需要那麼多嘰嘰歪歪,別讓玩家掏錢當白老鼠,玩個玩具玩到LP火。

管你找玩家試、找專家試、殿試核試熊市牛市,試好了,沒有明顯故障或BUG才推出來賣是必要的。你當玩家凱子,我們就拉黑你。

V記短槍我買,真心覺得青出於藍,但長槍打死不要。

引用:
原帖由 gainax 於 16-12-2023 13:29 發表
其實V記長火點解唔好似手槍用馬記系統?
咁就解決問題仲唔洗積幾版人既怨氣,Ak,m4有V記外殼而家直頭跟mws系統就完美。。
用馬記系統抄唔足一樣有情況。

雙雞N4 V2抄足馬記但過量用鋼件,反而搞到成個系統超重,bolt stop舉升速度不足,變成不停鋤個bolt,同時膠buffer配似乎粗左d既尾通,開火嚴重搖沙錘。

T發自作聰明版一樣有事。

目前我支雙雞用JMT既鋁配POM膠框buffer,130NL彈弓,彈匣換T8紫膠,暫時幾好打。

發新話題