發新話題

[VFC] 有生之年終於見到PPK/S

有生之年終於見到PPK/S

出啦,出啦!

附件

1-12-2023 21:52

1-12-2023 21:52

究竟世界上還有神嗎?

之前 Maruzen、大陸都有出過 PPK/S,已經少了新鮮感。
反而希望有人出戰前款 PPK,即係 007果枝,流線形好吸引,扮納粹黨又得,扮 007又得。

M記匣本身會漏氣,台灣華山完全Copy M記,而且漏得更嚴重。
有一枝鑊氣冇咁重,已經要謝主隆恩。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 2-12-2023 14:08 發表
之前 Maruzen、大陸都有出過 PPK/S,已經少了新鮮感。
反而希望有人出戰前款 PPK,即係 007果枝,流線形好吸引,扮納粹黨又得,扮 007又得。

究竟世界上還有神嗎?

回覆 1# 的帖子

等左好耐, 同一年前MOA見到架都係一樣
而且各KOL入去都係好似完全無視呢支野咁
佢再唔出我就黎攤凍晒個人唔想買ga喇

至於新唔新鮮感......
Maruzen出過......膠身
大陸仔新大洋出過......斷貨多年

而且上述兩支過晒真身玩過下, 基本上都係性能不能下場類別
等V記出真係除左靚仔金身外, 睇下佢有無辦法搞到支野落到下場

會場問咗相關人仕,話大約出年第三季發售.
APS就可能出年第三至第四季先發售.

枝 APS 好似「粒粒」灰色磨砂面,唔多似……
最好用砂紙磨滑,再請人做「沙拉曲」造光滑黑表面。

引用:
原帖由 mk23 於 4-12-2023 22:15 發表
會場問咗相關人仕,話大約出年第三季發售.
APS就可能出年第三至第四季先發售.

發新話題