發新話題

緊急....

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-2-2007 13:12 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D2

不如你睇晒先
再致電周坤記去問
如果咁急就主動啲

唔該
終於忍唔到手

full set 90 webbing

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 20-2-2007 22:49 發表

Bravo Two Zero 做型

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-2-2007 22:56 發表

Bravo Two Zero 做型
God of Combat!!!!

Look daxn good!!!
引用:
原帖由 22nd_SAS 於 20-2-2007 22:49 發表

其實90webbing都幾短命....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 00:06 發表
其實90webbing都幾短命....
why師兄??? thanks!!!

引用:
原帖由 hkpdw 於 22-2-2007 00:21 發表

why師兄??? thanks!!!
出左幾年,就俾人換做95...

其實90同95除左色唔同外..款式有無咩改變?

回覆 #39 -=亮=- 的帖子

扣落 belt 既扣唔同
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 -=亮=- 於 22-2-2007 00:28 發表
其實90同95除左色唔同外..款式有無咩改變?
90仲用緊好似58既C扣 , 95已經用插同啪鈕
90既匣袋有分左右 , 95無

轉接既時侯有批webbing係90既OD色, 但用95既樣式添.

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 00:49 發表

90既匣袋有分左右 , 95無
哦..即係95既pouch袋可以左右互用..90式就只可以用一邊
我又學到野

引用:
原帖由 -=亮=- 於 22-2-2007 00:59 發表

哦..即係95既pouch袋可以左右互用..90式就只可以用一邊
我又學到野
吓 !!!

咪...真...係...

90....上'伊-灣'撞手神
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 22-2-2007 09:55 發表
90....上'伊-灣'撞手神
都要同鬼佬爭下呀~

發新話題