發新話題

圖中的西有冇得賣?

圖中的西有冇得賣?

佢個摺疊西有冇人見過有得賣?

Do you want copycat or real deal?
先撩者賤,打死無怨。

窮人當然要copy啦

引用:
原帖由 路比 於 19-2-2007 00:10 發表
窮人當然要copy啦
TGC牌,童工有售。
先撩者賤,打死無怨。

我好想要個handguard......................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 AJM 於 2007-2-19 00:24 發表

TGC牌,童工有售。
知唔知幾錢左右?

引用:
原帖由 路比 於 19-2-2007 01:02 發表

知唔知幾錢左右?
好似HKD1,050.00包前後西。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2007-2-19 01:10 發表

好似HKD1,050.00包前後西。
算了,當我冇開過呢個topic把啦

引用:
原帖由 路比 於 19-2-2007 01:14 發表

算了,當我冇開過呢個topic把啦
兄弟,我回覆你三次,你好似一句唔該都無聲喎!

係唔係想俾我開年?????

先撩者賤,打死無怨。

不如自己切斷條c西好過啦~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 19-2-2007 01:19 發表
可以一試。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2007-2-19 01:17 發表

兄弟,我回覆你三次,你好似一句唔該都無聲喎!

係唔係想俾我開年?????
一時唔記得左,唔好意思

引用:
原帖由 路比 於 19-2-2007 01:49 發表

一時唔記得左,唔好意思
玩下啫
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 westdog 於 2007-2-19 01:19 發表
都有諗過呢個做法,不過唔可以摺就.......我想裝長鏡用矮鏡碼,咁會睇到個前西
依家打算搵下有冇d咩平o既摺西可以比我diy

Dentrity's selling it for $980

發新話題