19 12
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

咁快玩完

我仲諗住買tim

回覆 #73 d.s 的帖子

咦, 如果d 強化parts 跟番真數的話............

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 20:09 發表
別儍了~想也別想~
始終仍無法取代sys記的其中一個優勢

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2008 20:29 發表
仲有TK的C8.............
唔知同wa有冇得揮呢

引用:
原帖由 ranger_hk 於 19-4-2008 20:40 發表
可能有!價錢可能高幾班!
咁貴的話如果唔係真數都唔洗諗..........

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2008 20:43 發表

已經不是問題了,一支"打得GAME"的WA M4都唔會平.
可能加加埋埋等於一支ptw既price(唔計真品)

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 21:03 發表

而家係講內部Parts,SYSTEMA PTW也不能植入真品內部Parts吧................
o.........我其實在說外部parts

因為我想裝sir

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 21:10 發表

若果睇片的話已知道與WA的有一段距離,小林C8 Blow得好拖泥帶水.
咁又少一個choice

話時話唔知有冇人將支wa m4換左真品骨呢

引用:
原帖由 里安 於 19-4-2008 21:40 發表

我諗WA而家出成咁.....實有人出真數body之類啦......

我估像真操作+有recoil呢個point都會有唔少人買
但同時打top gas易爛都有唔少人望而卻步

好彩會有強化parts出........如果唔係真係會仲少d人買

btw想問問而家個膠身係唔係跟番真槍厚度

請問補品足夠改良整支wa m4的問題嗎

omg

買m4喇買m4喇

好明顯wa跟左唔少真槍野.....但d size又..........

引用:
原帖由 d.s 於 24-4-2008 12:53 發表
外觀變更完成
前節汁左幾多野

話時話佢條內管似唔似aeg個條?

引用:
原帖由 0050100 於 13-5-2008 20:40 發表
內外管改齊,唔好問我邊道買?幾多蕉?覺得都係換番條原裝內管多朋友D.
但係原裝管冇m4長度喎 短管會唔會好少少?

19 12
發新話題