發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

hk重未有

回復 1312# 的帖子

咁佢有無valve lock ga???

我用120% CUT短少少
太強的彈弓(140%) 會打死Charging handle
飛機都會受罪

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 2-5-2009 02:30 發表
做左好耐 CD Rom, 見到 WA GBB M4 補品越出越多. 雖然小弟 支 GBB係源自 WA Delta CQB, 比起其他由 G&P WOC 才入手的玩家, 雖然入場費貴了. 但都總算叫做冇選擇錯.

近日小弟都同支 WA M4 換左幾件新玩具, 唔知大 ...
我都係源自delta呢....計落係貴左
不過慢慢自己upgrade的過程好happy
打ipsc/cqb用rco真係唔係好岩用....有bac都係唔夠reddot快
所以我都入左支tri-power

師兄成個setting好好睇, 條dd骨好正
用offset mount會唔會hopup斜左而西埋一邊

附件

2-5-2009 10:39

引用:
原帖由 lololo 於 3-5-2009 19:40 發表
師兄們幾時有game打呀??
我地重未有匣呢

回復 1345# 的帖子

二百幾美金ar
加埋magpul身就.....

回復 1358# 的帖子

爛左所以"咩"左

原來我個條大陸早期dd mk18都係咩左........

唔得ar.....條骨的頂rail係唔夠20mm的

歡迎加入dd MK18 大家庭

引用:
原帖由 桸藍 於 7-5-2009 22:14 發表
想問一下原裝grip要用咩工具拆除,
想裝個miad 但拆唔到個原裝grip
thank ~
用E種波頭6角匙....五金鋪有售

引用:
原帖由 d.s 於 7-5-2009 23:35 發表
遲來的......
老老實實,RA Tech d生意手法我個人唔多like.......
x10
根本佢就係不斷咁生產佢的development
改左dd就出左先

引用:
原帖由 桸藍 於 9-5-2009 15:37 發表

點解唔一pack買呢?
好好用....拆槍唔少得

引用:
原帖由 lololo 於 9-5-2009 17:20 發表
買pack靚小小
平野好易"撻"同斷
係ar...有唔少牌子
同樣都係一pack幾枝......$30-$200都有

引用:
原帖由 桸藍 於 12-5-2009 23:19 發表
改用一吓台灣一個forum的topic:

香港之光 - pgc彈匣

看來技術好似比另外兩個牌子高一點,
但以PGC 一向定價+今次用料較好,
價格應該會比G牌高唔小,但小弟都一定支持,
希望在 $5xx 上下好了
pgz d片真係打柴g牌
不過佢係咪個外皮同內膽一體??

發新話題