發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

我好想佢快d出....之後成堆人去買
睇d人點爛法

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 22-5-2009 21:13 發表
唔知國狗 GBB 會賣幾錢呢 ?

會不會一開售時, 獅子開大口賣成 K中呢 ?
如果K中都唔係好貴丫

引用:
原帖由 F22 於 23-5-2009 07:25 發表

冇乜可能同WA原裝差不多,只有更差..........
可能會有炸鏜的出現

回復 1613# 的帖子

到時打cqb d潮童又會係到扮晒野lu

引用:
原帖由 hermanht 於 24-5-2009 15:32 發表
有冇人記得ZA好似話過會出WA金身?

好似冇左件事
KA夠話出mur la

引用:
原帖由 桸藍 於 24-5-2009 22:01 發表

國九信得過,枝槍實拆墮
師兄們you諗you la~
Barrel nut for PTW, WA M4~

引用:
原帖由 d.s 於 25-5-2009 12:15 發表

CNC一詞經常被濫用....好惨
全cnc同diecast + cnc加工差好遠呢

引用:
原帖由 lololo 於 29-5-2009 19:46 發表
實戰之後~~反樸歸"真"~~

因為..((個人感受))
1.隻"腰B鴉佬"重過隻MOE差不多1倍,
2.轉邊好唔方便,
3.總之就唔夠靈活啦
ubr睇落好大舊.....唔加下m900 or peq-15都好唔平衡
愈搞愈重

引用:
原帖由 d.s 於 31-5-2009 00:51 發表
Thx two brother~!!
我照正常放Trigger pin上都係頂撞針,
但冇Hammer頂住撞針就出入順暢....
再試下先~
紅圈個個位頂住個身
屈多d都怕會頂到firing pin.......用原裝長度pin的話

引用:
原帖由 d.s 於 31-5-2009 01:04 發表

紅圈??
唔記得post相

附件

31-5-2009 01:05

唔係....我拍e個位會頂住個身......條spring唔會頂前到個hammer

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 01:26 發表
你地有冇試過單邊拉T骨果時甩手, 打左落自己個鼻道?

我用SPR款果隻
我左手仔無事

引用:
原帖由 kyuen 於 1-6-2009 14:25 發表
試咗個國產匣,不過好肉酸  ,實驗品暫時頂住先,好過用猪K個匣身,磨到手出血都出入不平安
very nice
師兄點唔汁個身呢??
我覺得汁身比較好....因為可以入到ghx的匣之餘
又可以入到其他aeg匣....可以玩多d款

重想問下師兄點上實個匣底呢??

引用:
原帖由 kyuen 於 1-6-2009 14:45 發表
上身要磨,但個胆好fit,唔駛點改,做錯咗一D地方,下一個會用真鍊匣改,會好D。呢個匣是白老鼠,唔好怪。
唔舍得汁個身,個底用左D軟膠頂住先。
我都係用軟膠頂住
不過我用RANGER....鏈匣的SIZE唔係好FIT PTS RANGER
比鏈匣匣底易甩

岩岩入多兩隻......再整pmag
不過唔知點解d死人ghx匣好鬼臭

發新話題