發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

好在之前平入左ra個飛機.....汁埋e set野都順d
不過換晒bolt, 飛機, hopup座都要兩叉野la.......

岩岩膽粗粗換左條140% recoil spring
點知.......

勁爽
射頻極高! 不過上鏜要好用力.......過2日買條120玩下先!

回復 1056# 的帖子

recoil感覺細左少少......但撞番上前的力大左唔少!! 同埋"king"一聲好正
係shxxtor個條!

回復 1060# 的帖子

t骨如果用p牌的應該無問題
no.60如果用無碎彈的話.....gp個隻都幾好用的
(碎彈碎片會插爛no.60.....)

引用:
原帖由 hermanht 於 24-2-2009 22:49 發表

你令我想起我有支AEG的鏈夾爛左, 有D parts經T咀吸左入波相, 件野比拍頭釘左係氣筒道

反正玩得WA M4, 錢就已經唔係錢了... 爛左都係百零兩百...

不如high下好過
我支AEG都係咁死左......未得閒夠佢

用左120%打左1匣......怪事發生la
慢慢出現開槍時bolt carrier會比bolt lock ""到
check番原來我個本來係好完整的原裝bolt lock變左少少形la
重諗住慳2舊幾tim........

引用:
原帖由 hermanht 於 24-2-2009 23:20 發表

你個bolt lock可能係比140打偏左?
唔知ar.....都係佢地ga la
宜家唔知換咩bolt lock好....
鍾意gp顏色比較灰.....但唔係一體
對ra product有信心.....但係黑色的...唔夾其他parts
lzt出出下ak又玩埋wa m4.....但唔知得唔得

引用:
原帖由 hermanht 於 25-2-2009 00:25 發表

有冇諗過係bolt lock下面加"防震膠"? 當彈弓用(唔洗鑽~). or將bolt lock果塊鐵用橡膠來代替?

我都鐘意灰多D, 由其個身係灰, 而且又要同mag release, 板機果堆野夾色. 又要襯埋前後節.
應該唔會用rubber la.....好難定得實佢
blow多幾下就會好易甩
橫豎都係拆bolt stop出黎....不如鑽佢一下
都好easy姐~

重未有事

回復 1074# 的帖子

x2 !!
同埋佢個彈弓(gp aeg用個隻) 比較鬆
high一high就甩匣.....

回復 1086# 的帖子

prime d 上膛杆係咪長d??
只係用到係prime身??

深火都黎爭食

回復 1097# 的帖子

改好la

再post過la

回復 1101# 的帖子

of course yes!

回復 1103# 的帖子

YES.....also the flash hider

發新話題